Bagagerumsmatta Mercedes

Anpassade Mercedes bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Mercedes. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mercedes garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Mercedes A-Klass

7 modeller

Bilmattor A-Klass V177

Mercedes B-Klass

3 modeller

Bilmattor B-Klass W247

Mercedes C-Klass

9 modeller

Bilmattor C-Klass W206

Mercedes CLA

5 modeller

Bilmattor CLA X118

Mercedes CLK

1 modeller

Bilmattor CLK A209

Mercedes E-Klass

16 modeller

Bilmattor E-Klass S213

Mercedes EQA

2021 - 2021

Bilmattor Mercedes EQA

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Mercedes EQC

2019 - 2021

Bilmattor Mercedes EQC

Mercedes GLA

4 modeller

Bilmattor GLA Type 2

Mercedes GLB

1 modeller

Bilmattor GLB X247

Mercedes GLC

7 modeller

Bilmattor GLC C253

Mercedes GLE

4 modeller

Bilmattor GLE C167

Mercedes GLK

2 modeller

Bilmattor GLK Type 2

Mercedes GLS

1 modeller

Bilmattor GLS X167

Mercedes M-Klass

2 modeller

Bilmattor M-Klass W166

Mercedes S-Klass

3 modeller

Bilmattor S-Klass X223

Mercedes SL

1 modeller

Bilmattor SL  R231

Mercedes SLK

2 modeller

Bilmattor SLK R172

Anpassad Mercedes bagagerumsmatta

Bilar som din Mercedes har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Mercedes bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Mercedes nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida