Bagagerumsmatta Mercedes

Hitta dina skräddarsydda Mercedes bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mercedes. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mercedes garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Mercedes A-Klass

4 modeller

Bilmattor A-Klass V177

Mercedes B-Klass

2 modeller

Bilmattor B-Klass W247

Mercedes C-Klass

4 modeller

Bilmattor C-Klass A205 Facelift

Mercedes CLA

3 modeller

Bilmattor CLA X118

Mercedes E-Klass

9 modeller

Bilmattor E-Klass S213

Mercedes EQC

2019 - 2020

Bilmattor Mercedes EQC

Mercedes GLA

1 modeller

Bilmattor GLA Type 2

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Mercedes GLB

2020 - 2020

Bilmattor Mercedes GLB

Mercedes GLC

4 modeller

Bilmattor GLC C253

Mercedes GLE

4 modeller

Bilmattor GLE C167

Mercedes GLS

1 modeller

Bilmattor GLS X167

Mercedes M-Klass

2 modeller

Bilmattor M-Klass W166

Mercedes S-Klass

1 modeller

Bilmattor S-Klass A217

Anpassad Mercedes bagagerumsmatta

Mercedes bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Mercedes bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mercedes bagagemattor. Beställ en Mercedes bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du personlig rådgivning?

Tel: +46 108886326 Mån/Ons/Fre: 09:30-12:30 & 13:00-14:30 (Telefonsupport på engelska) kundtjänst

Chatta med oss Använd vår live chatt. Klicka här

Mejl På vardagar får du ett svar inom 48 timmar. Skicka din fråga till service@bilmattor.com