Bagagerumsmatta Mercedes

Här är en lista över våra Mercedes bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Mercedes. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Mercedes bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Mercedes A-Klass

6 modeller

Bilmattor A-Klass V177

Mercedes B-Klass

2 modeller

Bilmattor B-Klass W247

Mercedes C-Klass

8 modeller

Bilmattor C-Klass A205 Facelift

Mercedes CLA

5 modeller

Bilmattor CLA X118

Mercedes E-Klass

12 modeller

Bilmattor E-Klass S213

Mercedes EQA

2021 - 2021

Bilmattor Mercedes EQA

Mercedes EQC

2019 - 2021

Bilmattor Mercedes EQC

136 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Mercedes GLA

2 modeller

Bilmattor GLA Type 2

Mercedes GLB

1 modeller

Bilmattor GLB X247

Mercedes GLC

7 modeller

Bilmattor GLC C253

Mercedes GLE

4 modeller

Bilmattor GLE C167

Mercedes GLK

2 modeller

Bilmattor GLK Type 2

Mercedes GLS

1 modeller

Bilmattor GLS X167

Mercedes M-Klass

2 modeller

Bilmattor M-Klass W166

Mercedes S-Klass

3 modeller

Bilmattor S-Klass X223

Anpassad Mercedes bagagerumsmatta

Bilar som din Mercedes har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor i gummi och tyg uppfyller båda samma ändamål; nämligen att skydda din bils klädsel från slitage och fukt. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Mercedes bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Mercedes bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Mercedes nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida