Artboard Created with Sketch.

Bilmattor med logotyp

Letar du efter bilmattor med logotyp? Då är din väntan över! En bil är en mycket personlig sak. För vissa människor är utsidan viktigast och om den inte är rätt röda färg kommer de helt enkelt inte att gilla den. Andra är emellertid mer intresserade av bilens interiör. Oavsett vad du prioriterar kan vi erbjuda en fantastisk tjänst för att ge din bil det lilla extra. Bilmattor med en personlig design och en total produkt av din egen kreativitet. Bilmattor med logotyp är definitivt värda att rekommendera.

 

Så satsa på en bilmatta med en logotyp

Varför en bilmatta istället för en gigantisk spoiler eller snygga fälgar? Bilmattorna med logotyp har två poäng till sin fördel jämfört med spoilers och fälgar. För det första är en bilmatta ett mycket enkelt sätt att snabbt anpassa din bil utan att behöva oroa dig för otroligt höga kostnader. Nya uppsättningar med fälgar går lätt upp till tusentals kronor, medan en bilmatta med en komisk eller inspirerande bild eller logotyp kommer att kosta runt en hundring. För det andra är en bilmatta mycket mer mångsidig än alla de otroligt dyra kompletteringarna. Och du kan enkelt skaffa några nya när du är trött på logotypen. Det är lite mer involverat om du vill göra detta med en spoiler. Dessutom kan du lägga till din egen logotyp eller text på bilmattorna!

Utmärkt betyg!

"Mycket fin vara"

9 / 10

Reklam och personlig smak på dina bilmattor med logotyp

Våra bilmattor med logotyp är perfekta för dig som vill ge din egen bil en fördel eller som vill marknadsföra ett företag eller annan institution för kommersiella ändamål. Det som är så bra med bilmattor med en logotyp är att de alltid fångar ditt öga. Så fort någon går in i en bil så ser de omedelbart din speciella bilmatta. Föreställ dig intrycket du skulle göra om du hade tryckt ditt favorituttryck eller företagslogotyp på den mattan. Det är ett mycket billigt sätt att uppmärksamma alla dina passagerare och din personliga smak kommer att göra bilen ännu mer din egen.

Ett rikligt urval av bilmattor med logotyp

Vi har ett brett utbud av färdiga mönster för bilmattor med logotyp om du inte känner att du behöver din egen personliga design. Detta fungerar bra för dig som vill ha något speciellt men inte vet vad. Det vill säga något som kan överträffa våra standarddesigner när det gäller kvalitet och humor. Du betalar mindre än en hundring för våra färdiga bilmattor med logotyp, vilket är nästan ingenting. Du skulle förmodligen behöva betala mer i butiken för en simpel naturlig typ av bilmatta. Så det finns mer än tillräckligt med anledningar att köpa en rolig och personlig bilmatta med logotyp från oss!

Beställ en bilmatta med logotyp nu

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra bilmattor med logotyp. Vi kommer gärna berätta allt du vill veta om dem. Är du intresserad av att ha din logotyp broderad på ett stort antal bilmattor? Vi kan kanske erbjuda dig en rabatt som naturligtvis beror på volymen av din beställning. Vad kan vara mer framgångsrikt än att beställa bilmattor med en logotyp från Bilmattor.com 

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida