Bagagerumsmatta Mercedes GLE

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mercedes GLE? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Mercedes GLE perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Att välja en Mercedes GLE bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

GLE C167

07/2020 - 2021 | Coupé

Mercedes GLE C167

GLE C292

2015 - 07/2020 | Coupé

Mercedes GLE C292

GLE V167

11/2019 - 2021 | Plug-in Hybrid | Allrounder | 5-sitsig

Mercedes GLE V167

GLE V167

03/2019 - 2021 | Allrounder | 5-sitsig

Mercedes GLE V167

GLE W166

2015 - 03/2019 | Allrounder

Mercedes GLE W166

393 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Mercedes GLE bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Mercedes GLE inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes GLE bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Mercedes GLE bagagerumsmattor. Välj din Mercedes GLE bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida