Bagagerumsmatta Mercedes SLK

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Mercedes SLK? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Mercedes SLK perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Att välja en Mercedes SLK bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

SLK R171

2004 - 2011

Bagagerumsmatta SLK R171

SLK R170

02/2000 - 2004 | Förarmatta med tunga för fotstöd

Bagagerumsmatta SLK R170

SLK R170

02/2000 - 2004 | Förarmatta utan tunga för fotstöd

Bagagerumsmatta SLK R170

SLK R170

07/1998 - 02/2000

Bagagerumsmatta SLK R170

SLK R170

1996 - 07/1998

Bagagerumsmatta SLK R170

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mercedes SLK bagagerumsmatta

Alla bilar från Mercedes SLK har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes SLK bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Beställ en Mercedes SLK bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida