Artboard Created with Sketch.

Bilmatta

Slitna bilmatta ger inte bara din bil en nedgången look, fukt och smuts kan lätt tränga igenom till din bils golv. På Bilmattor.com producerar vi skräddarsydda bilmattor som är kända för sin varaktiga kvalitet. Att köpa nya bilmattor hos oss garanterar att du inte behöver oroa dig för slitage under de kommande åren

 

Proffsen på bilmatta

Bilmattor är en av de mest underskattade tillbehören i en bil, och de är faktiskt mycket viktigare än du skulle tro. Bilmattor är inte där utan anledning, de fungerar som skydd för den ursprungliga fodret i din bil. Bilmattor skyddar golvet i bilen mot fukt och smuts. Även om bilmattor är ett absolut måste för golvet i din bil, är detta inte det första folk tänker på när de köper nya bilmattor.

De flesta köper nya bilmattor eftersom deras gamla har fått slitage. Hål börjar öppnas eller finns redan. Hål i bilmattor är extremt märkbara och ger din bil en nedgången look.

Har du hål i dina bilmattor? Ge inte fukt och smuts en chans, beställ dina skräddarsydda bilmattor här med en garanti på upp till 4 år. Vilka bilmattor du väljer är helt baserat på vad du tycker är viktigt. Letar du efter något rent funktionellt eller tycker du att utseende också är viktigt? Nedan har vi gjort en lista över alla olika typer av mattor vi erbjuder.

På Bilmattor.com erbjuder vi fyra olika typer av mattor.

  • Nålfilt (för alla som letar efter bra kvalitet men inte bryr sig så mycket om bilmattor. Mattorna kommer att passa perfekt i din bil och kommer inte att röra sig tack vare det ursprungliga fästsystemet.)
  • Velour (En mer lyxig variant tillverkad med mjukare tyg. God kvalitet med 2 års garanti. Den fina svarta eller antracitfärgen ger dessa mattor ett vackert utseende.)
  • Lyx velour (En lyxig bilmatta med ett oklanderligt utseende. Tillverkad med mjuka material som också är väldigt robusta.)
  • Saxony (showstopparen i vår kollektion. Våra saxony-bilmattor är tillverkade av en av de mjukaste materialen som finns. Mattan är tjock och har en magisk glans. Med 4 års garanti.)
  • Gummi (Våra gummibilmattor är, som resten av vår kollektion, gjorda efter mått för din bil. De är extremt robusta och därför mycket hållbara. Den ultimata bilmattan för höst och vinter.) 

Vi har flera kanter tillgängliga. Du kan till exempel välja en eller två sömmar i valfri färg, med färgad kant eller en i elegant Nubuck-läder.

Lyxiga bilmattor

Förutom de som väljer att köpa bilmattor av praktiska skäl finns det också människor som köper dem för att ge sin bil ett mer lyxigt utseende. Våra lyxiga velour- och saxonyvarianter är oerhört robusta och har den längsta livslängden. Och de flesta väljer faktiskt dessa varianter för deras lyxiga och individuella utseende.

Saxony-bilmattorna har en fin glans och är så tjocka att du kan lämna ett handavtryck i dem.

Billiga bilmattor

När det gäller billiga mattor är vi inte rätt för dig, och detta är vi ärliga om. Våra bilmattor är i alla delar tillverkade av de bästa materialen och vi garanterar deras hållbarhet. Vill du köpa bilmattor för bara några euro? Då måste du köpa bilmattor i en universell storlek i en rabattbutik som Action.

Även om vi inte erbjuder några "billiga" bilmattor är vi fortfarande det mest populära valet. Och vi är naturligtvis mycket nöjda med detta faktum. 

Utmärkt betyg!

"Mycket fin vara"

9 / 10

Skräddarsydda bilmattor eller bilmattor i en universell storlek?

Att välja bilmattor som är måttbeställda är alltid det bästa alternativet. Universella bilmattor rör sig mycket mer och detta är allt annat än säkert. De kommer inte heller att hålla lika länge som måttbeställda bilmattor eftersom universella bilmattor är tillverkade med material av billig kvalitet.

Våra bilmattor är måttbeställda för alla biltyper och passar med resten av din bil.

Bilmattor med logotyp gör det personligt

Den tredje gruppen människor som vår webbplats når är personer som vill anpassa sina bilmattor. Att anpassa dina bilmattor med en unik text eller logotyp är bara en av möjligheterna på Just Carpets.

Text och logotyper sys in. Tack vare det faktum att vi syr in dem i mattan är chansen för slitage nästan obefintlig. Du kan välja mellan ett antal färger och teckensnitt. Med vårt praktiska system kan du enkelt se hur din text eller logotyp kommer att se ut på mattorna.

 

Gummibilmattor för vintern

När vädret blir kallare och vintern närmar sig är det dags att byta ut dina bilmattor. Det vill säga, om du vill skydda din bil från de problem som följer med kallare väder. Våra gummibilmattor är extremt robusta och kan hantera det mesta. Smutsiga skor stör inte dessa bilmattor.

Rengöringen av gummimattor är också mycket enkel och kan göras med en högtryckstvätt eller tvålvatten.

Det är enkelt att rengöra dina mattor

När vi redan är inne på ämnet... hur rengör du bilmattor av tyg? Kan man lägga dem i tvättmaskinen? Bilmattor i tvättmaskinen är ingen bra idé. För lätt nedsmutsning kan du helt enkelt dammsuga mattorna, och för mer extrema fall kan du torka dem ordentligt med en fuktig trasa.

Vill du inte ta några risker? Beställ vår speciella mattrengörare. På sidan "Rengöring av mattor" kan du hitta en fullständig beskrivning av hur vår mattrengörare fungerar.

Köpa bilmattor

Att köpa bilmattor är enkelt. Med hjälp av navigatorn högst upp på sidan kan du välja ditt bilmärke och modell, sen tar det bara några steg att bli klar med att planera dina bilmattor.

Klicka här för att gå till navigatorn.

.

.

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida