Om oss

Bilmattor.com har producerat bil- och bagagemattor sedan 2009. Sedan dess har Bilmattor.com vuxit till en internationell webbutik som levererar tusentals bilmattor per månad. Ett entusiastiskt drivet, friskt, växande företag med massor av anställda.

 

Modernt hantverk

Tillsammans strävar vi efter perfektion med ett starkt fokus på etiskt entreprenörskap. Detta innebär en öppen och stimulerande personalpolitik, priser som är acceptabla för våra kunder och sunda för vårt företag, och till kontinuerlig tillväxt och internationalisering som gör att vi kan förbli flexibla och arbeta för en produktiv storleksfördel. Med dessa förutsättningar kan vi erbjuda våra kunder produkter av hög kvalitet och kan hålla vår personal anställd.

Modernt hantverk som glädjer både producenten och kunderna över hela världen. Vårt motto? Skapa och njut!

Från vår egen fabrik
Varje bil- och bagagematta kommer direkt från vår egen fabrik och inkluderar det ursprungliga fästsystemet. Från produktion till leverans säkerställer vi att det finns så få länkar i kedjan som möjligt, så att våra produkter förblir prisvärda.

Fantastisk kvalitet
Alla råvaror är av högsta kvalitet. Kvaliteten på våra produkter är åtminstone likvärdig, men ofta bättre än, de ursprungliga mattorna. Noggranna in på millimetern, de tillverkas baserat på mätningar som samlats in av vår specialist hos bilhandlare i regionen.

Dina specifikationer
Du designar din bil- eller din bagagematta helt efter din egen smak. Från trådens material och färg, till din egen logotyp - designa dina egna bilmattor i vår onlinebutik. Är ett visst element inte tillgängligt via webbplatsen? Då kan vi erbjuda dig individuell hjälp.

Nöje
Vi tycker om att arbeta med våra produkter tack vare en trevlig arbetsmiljö där varje anställd kan känna sig som hemma. Detta framgår bland annat av den högkvalitativa finishen på våra mattor.

Optimala stordriftsfördelar på grund av internationalisering.

För att fortsätta med vår strategi för etiskt entreprenörskap är en av våra spjutspetsar internationalisering, vilket gör att vi kan:

  • Skapa fler möjligheter för produktutveckling baserat på stordriftsfördelar.
  • Svara ännu mer flexibelt på specifika kundkrav.
  • Fortsätt investera i goda arbetsvillkor för vår personal.
  • Hålla automatiseringen i våra egna händer så att vi kan arbeta effektivt.
  • Hålla oss i framkanten när det gäller användarvänlighet genom att kontinuerligt optimera vår onlineplattform.

Vad vi lovar

  • Kundorienterat: på Just Carpets bestämmer du hur din produkt ska se ut, vi tar hand om kvalitet och service.
  • Generös garanti: vi står bakom de högkvalitativa materialen vi använder och våra medarbetares noggranna arbetsmetoder. Det är därför vi erbjuder dig en extra generös garanti.
  • Rättvisa priser: vi strävar inte efter maximal vinst, utan har istället realistiska priser som är lägre än originalen.
  • Pålitlig leverans: vi använder alltid samma leveranspartner på grund av deras höga betyg för kvalitet (snabb leverans och låga felprocent).

Vår service

Frågor eller problem under beställningsprocessen? Vår kundtjänstpersonal hjälper dig gärna. Inte nöjd, trots vår professionella inställning? Pengar tillbaka-garanti!

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida