Bagagerumsmatta Kia

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Kia? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Kia perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Kia bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Kia Carens

1 modeller

Bilmattor Carens Type 4

Kia Ceed

6 modeller

Bilmattor Ceed Type 3

Kia Niro

5 modeller

Bilmattor Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmattor Optima Type 2

Kia Picanto

5 modeller

Bilmattor Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmattor ProCeed Type 3

Kia Rio

4 modeller

Bilmattor Rio Type 5

332 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Kia Sorento

3 modeller

Bilmattor Sorento Type 4

Kia Soul

1 modeller

Bilmattor Soul  Type 3

Kia Sportage

4 modeller

Bilmattor Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Bilmattor Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2021

Bilmattor Kia Stonic

Kia XCeed

2 modeller

Bilmattor XCeed Type 1

Anpassad Kia bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Kia inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Kia bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Kia nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida