Bagagerumsmatta Kia

Här är en lista över våra Kia bagagerumsmattor. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Kia perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Kia bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Kia Ceed

4 modeller

Bilmattor Ceed Type 3

Kia Niro

5 modeller

Bilmattor Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmattor Optima Type 2

Kia Picanto

2 modeller

Bilmattor Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmattor ProCeed Type 3

Kia Rio

3 modeller

Bilmattor Rio Type 5

Kia Sorento

1 modeller

Bilmattor Sorento Type 4

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Kia Soul

1 modeller

Bilmattor Soul  Type 3

Kia Sportage

3 modeller

Bilmattor Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2020

Bilmattor Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2020

Bilmattor Kia Stonic

Kia XCeed

2 modeller

Bilmattor XCeed Type 1

Anpassad Kia bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Kia inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Kia bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Kia nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida