Bagagerumsmatta Kia

Här är en lista över våra Kia bagagerumsmattor. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Kia. Vi garanterar 100% perfekt passform. Att välja en Kia bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Kia Ceed

4 modeller

Bilmattor Ceed Type 3

Kia Niro

5 modeller

Bilmattor Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmattor Optima Type 2

Kia Picanto

2 modeller

Bilmattor Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmattor ProCeed Type 3

Kia Rio

3 modeller

Bilmattor Rio Type 5

Kia Sorento

3 modeller

Bilmattor Sorento Type 4

170 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Kia Soul

1 modeller

Bilmattor Soul  Type 3

Kia Sportage

3 modeller

Bilmattor Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Bilmattor Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2021

Bilmattor Kia Stonic

Kia XCeed

2 modeller

Bilmattor XCeed Type 1

Anpassad Kia bagagerumsmatta

Bilar som din Kia har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Kia bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Kia bagagemattor. Beställ en Kia bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida