Bagagerumsmatta Kia

Anpassade Kia bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Kia perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Kia bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Kia Ceed

4 modeller

Bilmattor Ceed Type 3

Kia Niro

5 modeller

Bilmattor Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmattor Optima Type 2

Kia Picanto

2 modeller

Bilmattor Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmattor ProCeed Type 3

Kia Rio

3 modeller

Bilmattor Rio Type 5

Kia Sorento

1 modeller

Bilmattor Sorento Type 4

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Kia Soul

1 modeller

Bilmattor Soul  Type 3

Kia Sportage

3 modeller

Bilmattor Sportage Type 4 Facelift

Kia Stinger

10/2017 - 2021

Bilmattor Kia Stinger

Kia Stonic

09/2017 - 2021

Bilmattor Kia Stonic

Kia XCeed

2 modeller

Bilmattor XCeed Type 1

Anpassad Kia bagagerumsmatta

Alla bilar från Kia har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Våra bagagerumsmattor i gummi och tyg uppfyller båda samma ändamål; nämligen att skydda din bils klädsel från slitage och fukt. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Kia bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Kia bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Kia nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida