Bagagerumsmatta Kia

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Kia? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Kia perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Kia bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Kia Carens

1 modeller

Bilmattor Carens Type 4

Kia Ceed

7 modeller

Bilmattor Ceed Type 3

Kia EV6

2021 - 2022

Bilmattor Kia EV6

Kia Niro

5 modeller

Bilmattor Niro Type 2

Kia Optima

2 modeller

Bilmattor Optima Type 2

Kia Picanto

5 modeller

Bilmattor Picanto Type 6

Kia ProCeed

1 modeller

Bilmattor ProCeed Type 3

491 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Kia Rio

4 modeller

Bilmattor Rio Type 5

Kia Sorento

4 modeller

Bilmattor Sorento Type 4

Kia Soul

3 modeller

Bilmattor Soul  Type 3

Kia Sportage

5 modeller

Bilmattor Sportage Type 5

Kia Stinger

10/2017 - 2022

Bilmattor Kia Stinger

Kia Stonic

2 modeller

Bilmattor Stonic Type 2

Kia Venga

2009 - 2022

Bilmattor Kia Venga

Kia XCeed

2 modeller

Bilmattor XCeed Type 1

Anpassad Kia bagagerumsmatta

Kia bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Både våra bagagerumsmattor i gummi och tyg är av hög kvalitet och erbjuder bra skydd för din bils klädsel. Mattorna är flexibla och lätta att ta ut ur din bil, vilket gör att du enkelt kan rengöra dem.

Beställ din Kia bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Kia nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida