Returpolicy

Är du ändå inte nöjd med dina bilmattor? Detta skulle naturligtvis vara mycket olyckligt, men det är något vi kan avhjälpa. Bilmattor.com erbjuder en pengarna tillbaka-garanti på varje bilmatta du köper.

Alla våra löften i en lista.

- 30 dagars reflektionsperiod efter att du fått dina bilmattor.

- Vårt misstag eller byte av produkt? I dessa fall kan du returnera dina bilmattor gratis.

- Skräddarsytt? Inget problem. Du kan fortfarande returnera dina bilmattor för en begränsad kostnad*

- Pengar tillbaka? Du får tillbaka dina pengar inom fem arbetsdagar efter mottagandet av de returnerade produkterna.

- 1 till 4 års garanti på dina bilmattor.

 * Du kan också returnera bilmattor som har din logotyp eller en häldyna, då betalar du bara för häldyna och/eller logotypen. Resten betalar vi tillbaka till dig.

Retur av produkter
Även om varje produkt är skräddarsydd för dig i vår egen fabrik kan du fortfarande returnera den om du inte är nöjd. Vi är väldigt flexibla på det sättet. Du betalar bara returkostnaderna om du bestämmer dig för att inte ta emot ersättningsprodukter. Av miljöskäl, se till att produkten du beställer är exakt vad du behöver. Återlämnade produkter kan inte användas igen.

Om du vill returnera en produkt, vänligen mejla oss i förväg på service@bilmattor.com eller ring oss på +46 108886326. Tillsammans kan vi sedan avgöra om du vill ändra produkten, byta ut den eller returnera den till oss, i vilket fall du kommer att återbetalas. Har du fått en bristfällig produkt (t.ex. en bilmatta som inte passar eller har kvalitetsfel)? Skicka ett e-postmeddelande med ett fotografi av bristen. Detta påskyndar processen att hitta en passande lösning åt dig. Vi betalar i detta fall returkostnaderna.

Kundtjänst
På Bilmattor.com tar vi klagomål på allvar, därför strävar vi efter att lösa dem så bra och så snabbt som möjligt. Du kan läsa vad kunder tycker om oss och hur vi hanterar klagomål på Reco.se

Behöver du personlig rådgivning?

Tel: +46 108886326 Mån/Ons/Fre: 09:30-12:30 & 13:00-14:30 (Telefonsupport på engelska) kundtjänst

Chatta med oss Använd vår live chatt. Klicka här

Mejl På vardagar får du ett svar inom 48 timmar. Skicka din fråga till service@bilmattor.com