Artboard Created with Sketch.

Bilmattor med text

Numera är det möjligt att helt anpassa din bil till din egen smak. Detta gör din bil till ett riktigt blickfång.

Spoilers, 4 avgasrör, tonade fönster, lysrör i fälgarna, det finns inga gränser! Bilinredningen glöms ofta bort, så det kan hända att bilens yttre ser fantastisk ut men att interiören lämnar mycket att önska. Tråkiga, smutsiga eller slitna bilmattor kan påverka utseendet på din bil negativt. Har du någonsin pausat och funderat på vikten av en bra bilmatta?

Designa dina egna bilmattor med text

Vi kan vara till stor tjänst i din jakt efter nya personliga bilmattor. Varför? Eftersom vi kan ordna så att din egen text broderas på mattorna! Du kan anpassa mattan helt efter dina egna önskemål.

Oavsett om det gäller en gammal banger eller en helt ny Audi; vi kommer att ordna det! Vi har mycket att erbjuda när det gäller anpassning av mattor. Du kan välja mellan 8 olika teckensnitt och inte mindre än 13 olika färger på brodertråd!

Ett tips när du gör ditt val är att ta hänsyn till färgen på remsan runt mattorna och färgen på mattorna själva. Om du till exempel väljer antracitfärgade mattor så rekommenderar vi att du inte väljer grå färg för din text. Du kan ha vad som helst broderat på dina mattor, ditt namn, dina initialer eller en originell text. Vill du överraska någon med en riktigt unik och personlig present? Vad sägs om våra bilmattor med text!

Utmärkt betyg!

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

9 / 10

Bilmattor av hög kvalitet med text

Bilmattor.com bilmattor är av hög kvalitet. Detta gäller både Velour-bilmattorna och de fiberbundna bilmattorna. Broderingen av texten på bilmattorna är också av hög kvalitet eftersom den inte är limmad utan broderad på mattan. Detta garanterar mattornas långa livslängd och att texten inte kan lossna. Det finns inget bättre sätt att njuta av dina mattor under lång tid.

Beställ dina personaliserade bilmattor idag

Vill du få dina personliga mattor så snart som möjligt? Beställ dem idag! Eftersom Bilmattor.com tillverkar dessa mattor internt kan vi erbjuda dig den bästa kvaliteten. Dessutom har mattorna alltid 100% garanti och kort leveranstid. Det är till och med möjligt att betala för dina mattor i efterskott om det skulle få dig att känna dig säkrare. Gör din bil ännu mer personlig än den redan är och satsa på bilmattor med text från Bilmattor.com!

.

.

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida