Bagagerumsmatta Audi

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Audi? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Audi perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Audi bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Audi A1

3 modeller

Bilmattor A1 GB

Audi A3

9 modeller

Bilmattor A3 8Y

Audi A4

13 modeller

Bilmattor A4 B9 Facelift

Audi A5

2 modeller

Bilmattor A5 F5A

Audi A6

18 modeller

Bilmattor A6 C8

Audi A8

2 modeller

Bilmattor A8 D5

Audi e-tron

3 modeller

Bilmattor e-tron Type 2

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Audi Q2

2 modeller

Bilmattor Q2 Q2

Audi Q3

3 modeller

Bilmattor Q3 F3

Audi Q5

5 modeller

Bilmattor Q5 FYT

Audi Q7

5 modeller

Bilmattor Q7 4M

Audi Q8

08/2018 - 2021

Bilmattor Audi Q8

Audi TT

2 modeller

Bilmattor TT 8S

Anpassad Audi bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Audi inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Audi bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Audi bagagerumsmattor. Beställ en Audi bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida