Bagagerumsmatta Hyundai

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Hyundai? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Hyundai. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Hyundai bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Hyundai Bayon

2021 - 2021

Bilmattor Hyundai Bayon

Hyundai i10

3 modeller

Bilmattor i10  Type 6

Hyundai i20

4 modeller

Bilmattor i20 Type 5

Hyundai i30

8 modeller

Bilmattor i30 Type 11

Hyundai Ioniq

6 modeller

Bilmattor Ioniq Type 3

Hyundai ix20

2010 - 2021

Bilmattor Hyundai ix20

Hyundai ix35

2009 - 2015

Bilmattor Hyundai ix35

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Hyundai Kona

6 modeller

Bilmattor Kona Type 2

Hyundai Nexo

09/2018 - 2021

Bilmattor Hyundai Nexo

Hyundai Santa Fé

4 modeller

Bilmattor Santa Fé Type 6

Hyundai Tucson

4 modeller

Bilmattor Tucson Type 4

Anpassad Hyundai bagagerumsmatta

Hyundai bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor i gummi och tyg uppfyller båda samma ändamål; nämligen att skydda din bils klädsel från slitage och fukt. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Hyundai bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Hyundai bagagemattor. Välj din Hyundai bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida