Bagagerumsmatta för Hyundai

  • Högkvalitativ bagagematta för din Hyundai
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Hyundai

Hyundai Bayon

2021 - 2023

Bilmattor Hyundai Bayon

Hyundai Coupé

1 modeller

Bilmattor Coupé Type 2

Hyundai Getz

1 modeller

Bilmattor Getz Type 2

Hyundai i10

4 modeller

Bilmattor i10  Type 6

Hyundai i20

5 modeller

Bilmattor i20 Type 5

Hyundai i30

12 modeller

Bilmattor i30 Type 11

Hyundai Ioniq

4 modeller

Bilmattor Ioniq Type 2

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Hyundai Ioniq 5

2 modeller

Bilmattor Ioniq 5 Type 1

Hyundai ix20

2010 - 2019

Bilmattor Hyundai ix20

Hyundai ix35

2 modeller

Bilmattor ix35 Type 1

Hyundai Kona

6 modeller

Bilmattor Kona Type 2

Hyundai Nexo

09/2018 - 2023

Bilmattor Hyundai Nexo

Hyundai Santa Fé

6 modeller

Bilmattor Santa Fé Type 6

Hyundai Tucson

5 modeller

Bilmattor Tucson Type 4

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Hyundai? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Hyundai perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Hyundai bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Hyundai bagagerumsmatta

Bilar som din Hyundai har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Hyundai bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Hyundai bagagemattor. Välj din Hyundai bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida