Bagagerumsmatta Hyundai

Hitta dina skräddarsydda Hyundai bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Hyundai. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Hyundai bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Hyundai i10

1 modeller

Bilmattor i10  Type 6

Hyundai i20

2 modeller

Bilmattor i20 Type 5

Hyundai i30

7 modeller

Bilmattor i30 Type 11

Hyundai Ioniq

4 modeller

Bilmattor Ioniq Type 2

Hyundai ix35

2009 - 2015

Bilmattor Hyundai ix35

Hyundai Kona

5 modeller

Bilmattor Kona Type 1

Hyundai Santa Fé

3 modeller

Bilmattor Santa Fé Type 6

136 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Hyundai Tucson

4 modeller

Bilmattor Tucson Type 4

Anpassad Hyundai bagagerumsmatta

Alla bilar från Hyundai har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Hyundai bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Om du väljer en bagagerumsmatta i tyg kan du enkelt beställa matchande bilmattor. Du kan till och med välja samma färg för trimmet. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Hyundai nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida