Bagagerumsmatta Hyundai

Anpassade Hyundai bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Hyundai perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Hyundai bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Hyundai Bayon

2021 - 2023

Bilmattor Hyundai Bayon

Hyundai Coupé

1 modeller

Bilmattor Coupé Type 2

Hyundai Getz

1 modeller

Bilmattor Getz Type 2

Hyundai i10

4 modeller

Bilmattor i10  Type 6

Hyundai i20

5 modeller

Bilmattor i20 Type 5

Hyundai i30

12 modeller

Bilmattor i30 Type 11

Hyundai Ioniq

6 modeller

Bilmattor Ioniq Type 3

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Hyundai ix20

2010 - 2019

Bilmattor Hyundai ix20

Hyundai ix35

2 modeller

Bilmattor ix35 Type 1

Hyundai Kona

6 modeller

Bilmattor Kona Type 2

Hyundai Nexo

09/2018 - 2023

Bilmattor Hyundai Nexo

Hyundai Santa Fé

5 modeller

Bilmattor Santa Fé Type 6

Hyundai Tucson

5 modeller

Bilmattor Tucson Type 4

Anpassad Hyundai bagagerumsmatta

Bilar som din Hyundai har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor i gummi och tyg uppfyller båda samma ändamål; nämligen att skydda din bils klädsel från slitage och fukt. Både våra bagagerumsmattor i gummi och tyg är av hög kvalitet och erbjuder bra skydd för din bils klädsel. Mattorna är flexibla och lätta att ta ut ur din bil, vilket gör att du enkelt kan rengöra dem.

Beställ din Hyundai bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Hyundai nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida