Bilmattor för Skoda

 • Perfekt passande bilmattor för din Skoda
 • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
 • Handgjorda i vår egen fabrik
 • Välj tålig matta eller gummi
 • 700,000+ nöjda kunder
 • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Skoda

Skoda Citigo

2 modeller

Bilmattor Citigo Type 2

Skoda Enyaq

3 modeller

Bilmattor Enyaq Type 1

Skoda Fabia

8 modeller

Bilmattor Fabia Type 4

Skoda Kamiq

2019 - 2023

Bilmattor Skoda Kamiq.

Skoda Karoq

07/2017 - 2023

Bilmattor Skoda Karoq.

Skoda Kodiaq

2 modeller

Bilmattor Kodiaq Type 1

Skoda Octavia

16 modeller

Bilmattor Octavia Type 6

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Skoda Rapid

2 modeller

Bilmattor Rapid Type 1

Skoda Roomster

2006 - 2015

Bilmattor Skoda Roomster.

Skoda Scala

05/2019 - 2023

Bilmattor Skoda Scala.

Skoda Superb

11 modeller

Bilmattor Superb Type 5

Skoda Yeti

2 modeller

Bilmattor Yeti Type 2

Bra bilmattor är tillbehör som inte bör saknas i någon Skoda. En gång i tiden var Skoda tillverkare av mycket enkla bilar, där motorn var placerad bak och innehöll minimal utrustning. Hur tiderna har förändrats! Skoda har idag ett stensäkert rykte, med bilar som kännetecknas av lyx, komfort och prestanda. Framgångsrika modeller inkluderar Fabia, Octavia och Kodiaq. Skoda ligger också i framkanten när det gäller teknik. Skoda Enyaq är till exempel en av de mest sålda elbilarna i Europa (baserat på 2021 års data). Är din Skoda redo för nya bilmattor och vill du köpa en uppsättning med hög kvalitet? Välj i så fall våra skräddarsydda Skoda bilmattor. Vi mäter dem på millimetern så de passar perfekt. De är också ofta bättre än originalet eftersom de flesta av våra bilmattor är mycket starkare.

Oavsett vilken Skoda-modell du kör så har vår webbshop rätt bilmattor till din bil. Du kan välja bland följande materialtyper:

 • Nålfilt - vår mest prisvärda matta
 • Sammet och lyxig sammet - högkvalitativ matta med mycket komfort och lyx
 • Saxony - matta av absolut toppkvalitet med exklusivt utseende
 • Gummi - smutsavvisande, fuktbeständig och lätt att rengöra

Skoda bilmattor av gummi

Utsätter du regelbundet din Skoda för lerig terräng? Åker du på vintersemester, vilket gör väta i din bil nästan oundviklig? Om detta ringer en klocka är våra Skoda bilmattor i gummi idealiska. Oavsett hur smutsiga de blir kan du skölja dem rena på nolltid. Och om de blir blöta kan du enkelt torka dem med en trasa. Våra bilmattor av gummi är också miljövänliga, då vi gör dem av återvinningsbara material. De har en perfekt passform, precis som alla våra bilmattor.

Skoda bagagematta

Alla transporterar saker som kan skada eller förstöra klädseln på deras bil då och då. Till exempel: stora växter, maskiner eller sopor som behöver tas till soptippen. Vill du skydda bagagets foder på din Skoda? Välj i så fall våra Skoda bagagemattor. De passar perfekt och kommer i antingen tygmatta eller gummi. En bilmatta av gummi till din Skoda är fuktbeständig, medan mattan har ett lyxigare utseende. Vad du än väljer så förtjänar din Skoda det!

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Skoda. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Skoda. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Genom att välja Skoda bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Skoda bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Skoda bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Skoda. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Premium. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Skoda.

Anpassade Skoda bilmattor

På Bilmattor.com har vi satt mycket hög kvalitet först i åratal. Alla bilmattor är skräddarsydda för att garantera en perfekt passform. Detta gäller även våra bilmattor för din Skoda. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt hitta och beställa rätt bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Skoda!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida