Bilmattor Skoda

Perfekt passande bilmattor för din Skoda. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Skoda. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Skoda bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Skoda Citigo

2 modeller

Bilmattor Citigo Type 2

Skoda Enyaq

3 modeller

Bilmattor Enyaq Type 1

Skoda Fabia

8 modeller

Bilmattor Fabia  Type 4

Skoda Kamiq

2019 - 2023

Bilmattor Skoda Kamiq.

Skoda Karoq

07/2017 - 2023

Bilmattor Skoda Karoq.

Skoda Kodiaq

2 modeller

Bilmattor Kodiaq Type 1

Skoda Octavia

16 modeller

Bilmattor Octavia Type 6

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Skoda Rapid

2 modeller

Bilmattor Rapid Type 1

Skoda Roomster

2006 - 2015

Bilmattor Skoda Roomster.

Skoda Scala

05/2019 - 2023

Bilmattor Skoda Scala.

Skoda Superb

11 modeller

Bilmattor Superb Type 5

Skoda Yeti

2 modeller

Bilmattor Yeti  Type 2

Bra bilmattor är tillbehör som inte bör saknas i någon Skoda. En gång i tiden var Skoda tillverkare av mycket enkla bilar, där motorn var placerad bak och innehöll minimal utrustning. Hur tiderna har förändrats! Skoda har idag ett stensäkert rykte, med bilar som kännetecknas av lyx, komfort och prestanda. Framgångsrika modeller inkluderar Fabia, Octavia och Kodiaq. Skoda ligger också i framkanten när det gäller teknik. Skoda Enyaq är till exempel en av de mest sålda elbilarna i Europa (baserat på 2021 års data). Är din Skoda redo för nya bilmattor och vill du köpa en uppsättning med hög kvalitet? Välj i så fall våra skräddarsydda Skoda bilmattor. Vi mäter dem på millimetern så de passar perfekt. De är också ofta bättre än originalet eftersom de flesta av våra bilmattor är mycket starkare.

Oavsett vilken Skoda-modell du kör så har vår webbshop rätt bilmattor till din bil. Du kan välja bland följande materialtyper:

  • Nålfilt - vår mest prisvärda matta
  • Sammet och lyxig sammet - högkvalitativ matta med mycket komfort och lyx
  • Saxony - matta av absolut toppkvalitet med exklusivt utseende
  • Gummi - smutsavvisande, fuktbeständig och lätt att rengöra

Skoda bilmattor av gummi

Utsätter du regelbundet din Skoda för lerig terräng? Åker du på vintersemester, vilket gör väta i din bil nästan oundviklig? Om detta ringer en klocka är våra Skoda bilmattor i gummi idealiska. Oavsett hur smutsiga de blir kan du skölja dem rena på nolltid. Och om de blir blöta kan du enkelt torka dem med en trasa. Våra bilmattor av gummi är också miljövänliga, då vi gör dem av återvinningsbara material. De har en perfekt passform, precis som alla våra bilmattor.

Skoda bagagematta

Alla transporterar saker som kan skada eller förstöra klädseln på deras bil då och då. Till exempel: stora växter, maskiner eller sopor som behöver tas till soptippen. Vill du skydda bagagets foder på din Skoda? Välj i så fall våra Skoda bagagemattor. De passar perfekt och kommer i antingen tygmatta eller gummi. En bilmatta av gummi till din Skoda är fuktbeständig, medan mattan har ett lyxigare utseende. Vad du än väljer så förtjänar din Skoda det!

Skoda bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Skoda bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Comfort och Luxury. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Skoda. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Skoda perfekt.

Anpassade Skoda bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Skoda bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Beställ enkelt dina bilmattor via vår hemsida. Om du är osäker på någonting kan du alltid kontakta en av våra kundtjänstansvariga. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Skoda!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida