Bilmattor Skoda

Letar du efter nya bilmattor för din Skoda. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi säljer bara bilmattor som är perfekt skräddarsydda för din bil. Så du kan vara säker på att de bilmattor du beställer passar i din Skoda. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bilmattor och använder endast noggrant utvalda material. Genom att välja Skoda bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Skoda Citigo

2 modeller

Bilmattor Citigo Type 2

Skoda Enyaq

2021 - 2022 | iV

Bilmattor Skoda Enyaq.

Skoda Fabia

8 modeller

Bilmattor Fabia  Type 4

Skoda Kamiq

2019 - 2022

Bilmattor Skoda Kamiq.

Skoda Karoq

07/2017 - 2022

Bilmattor Skoda Karoq.

Skoda Kodiaq

2 modeller

Bilmattor Kodiaq Type 1

Skoda Octavia

16 modeller

Bilmattor Octavia Type 6

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Skoda Rapid

2 modeller

Bilmattor Rapid Type 1

Skoda Roomster

2006 - 2015

Bilmattor Skoda Roomster.

Skoda Scala

05/2019 - 2022

Bilmattor Skoda Scala.

Skoda Superb

11 modeller

Bilmattor Superb Type 5

Skoda Yeti

2 modeller

Bilmattor Yeti  Type 2

Bra bilmattor är tillbehör som inte bör saknas i någon Skoda. En gång i tiden var Skoda tillverkare av mycket enkla bilar, där motorn var placerad bak och innehöll minimal utrustning. Hur tiderna har förändrats! Skoda har idag ett stensäkert rykte, med bilar som kännetecknas av lyx, komfort och prestanda. Framgångsrika modeller inkluderar Fabia, Octavia och Kodiaq. Skoda ligger också i framkanten när det gäller teknik. Skoda Enyaq är till exempel en av de mest sålda elbilarna i Europa (baserat på 2021 års data). Är din Skoda redo för nya bilmattor och vill du köpa en uppsättning med hög kvalitet? Välj i så fall våra skräddarsydda Skoda bilmattor. Vi mäter dem på millimetern så de passar perfekt. De är också ofta bättre än originalet eftersom de flesta av våra bilmattor är mycket starkare.

Oavsett vilken Skoda-modell du kör så har vår webbshop rätt bilmattor till din bil. Du kan välja bland följande materialtyper:

  • Nålfilt - vår mest prisvärda matta
  • Sammet och lyxig sammet - högkvalitativ matta med mycket komfort och lyx
  • Saxony - matta av absolut toppkvalitet med exklusivt utseende
  • Gummi - smutsavvisande, fuktbeständig och lätt att rengöra

Skoda bilmattor av gummi

Utsätter du regelbundet din Skoda för lerig terräng? Åker du på vintersemester, vilket gör väta i din bil nästan oundviklig? Om detta ringer en klocka är våra Skoda bilmattor i gummi idealiska. Oavsett hur smutsiga de blir kan du skölja dem rena på nolltid. Och om de blir blöta kan du enkelt torka dem med en trasa. Våra bilmattor av gummi är också miljövänliga, då vi gör dem av återvinningsbara material. De har en perfekt passform, precis som alla våra bilmattor.

Skoda bagagematta

Alla transporterar saker som kan skada eller förstöra klädseln på deras bil då och då. Till exempel: stora växter, maskiner eller sopor som behöver tas till soptippen. Vill du skydda bagagets foder på din Skoda? Välj i så fall våra Skoda bagagemattor. De passar perfekt och kommer i antingen tygmatta eller gummi. En bilmatta av gummi till din Skoda är fuktbeständig, medan mattan har ett lyxigare utseende. Vad du än väljer så förtjänar din Skoda det!

Skoda bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Skoda bilmattor. Fiberbundna bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Velour eller Lyx-Velour. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Skoda. Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Skoda perfekt.

Anpassade Skoda bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Skoda. Är det problem med dina bilmattor? Du får självklart pengarna tillbaka! Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Skoda!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida