Bagagerumsmatta BMW

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din BMW? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din BMW. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra BMW bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmattor 1-serie F40

BMW 2-serie

7 modeller

Bilmattor 2-serie G42

BMW 3-serie

26 modeller

Bilmattor 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmattor 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

5 modeller

Bilmattor 4-serie G23

BMW 5-serie

21 modeller

Bilmattor 5-serie G31

BMW 6-serie

1 modeller

Bilmattor 6-serie G32

433 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

BMW 7-serie

8 modeller

Bilmattor 7-serie G12 Facelift

BMW i3

2013 - 2021

Bilmattor BMW i3

BMW ix

2021 - 2021

Bilmattor BMW ix

BMW X1

5 modeller

Bilmattor X1 F48

BMW X2

2 modeller

Bilmattor X2 F39

BMW X3

5 modeller

Bilmattor X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmattor X4 G02

BMW X5

6 modeller

Bilmattor X5 G05

BMW X6

2 modeller

Bilmattor X6 G06

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmattor BMW Z3

BMW Z4

2 modeller

Bilmattor Z4 G29

Anpassad BMW bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din BMW inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din BMW bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra BMW bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din BMW nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida