Bagagerumsmatta BMW

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din BMW? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din BMW perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din BMW garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

BMW 1-serie

4 modeller

Bilmattor 1-serie F40

BMW 2-serie

3 modeller

Bilmattor 2-serie F44

BMW 3-serie

10 modeller

Bilmattor 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmattor 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

3 modeller

Bilmattor 4-serie G22

BMW 5-serie

16 modeller

Bilmattor 5-serie G31

BMW 7-serie

4 modeller

Bilmattor 7-serie G12 Facelift

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

BMW X1

4 modeller

Bilmattor X1 F48

BMW X2

2018 - 2020 | F39

Bilmattor BMW X2

BMW X3

3 modeller

Bilmattor X3 G01

BMW X4

2 modeller

Bilmattor X4 G02

BMW X5

4 modeller

Bilmattor X5 G05

Anpassad BMW bagagerumsmatta

Alla bilar från BMW har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din BMW bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din BMW nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida