Bagagerumsmatta BMW

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din BMW? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din BMW perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en BMW bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

BMW 1-serie

4 modeller

Bilmattor 1-serie F40

BMW 2-serie

4 modeller

Bilmattor 2-serie F44

BMW 3-serie

10 modeller

Bilmattor 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmattor 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

3 modeller

Bilmattor 4-serie G22

BMW 5-serie

16 modeller

Bilmattor 5-serie G31

BMW 7-serie

4 modeller

Bilmattor 7-serie G12 Facelift

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

BMW X1

4 modeller

Bilmattor X1 F48

BMW X2

2018 - 2021 | F39

Bilmattor BMW X2

BMW X3

3 modeller

Bilmattor X3 G01

BMW X4

2 modeller

Bilmattor X4 G02

BMW X5

4 modeller

Bilmattor X5 G05

Anpassad BMW bagagerumsmatta

Bilar som din BMW har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Både våra bagagerumsmattor i gummi och tyg är av hög kvalitet och erbjuder bra skydd för din bils klädsel. Mattorna är flexibla och lätta att ta ut ur din bil, vilket gör att du enkelt kan rengöra dem.

Beställ din BMW bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra BMW bagagemattor. Välj din BMW bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida