Bagagerumsmatta BMW

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din BMW? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din BMW. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra BMW bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

BMW 1-serie

7 modeller

Bilmattor 1-serie F40

BMW 2-serie

8 modeller

Bilmattor 2-serie U06

BMW 3-serie

26 modeller

Bilmattor 3-serie G21

BMW 3-serie GT

2 modeller

Bilmattor 3-serie GT F34 Facelift

BMW 4-serie

6 modeller

Bilmattor 4-serie G26

BMW 5-serie

21 modeller

Bilmattor 5-serie G31

BMW 6-serie

2 modeller

Bilmattor 6-serie G32

585 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

BMW 7-serie

9 modeller

Bilmattor 7-serie G12 Facelift

BMW i3

2013 - 2022

Bilmattor BMW i3

BMW i4

2021 - 2022

Bilmattor BMW i4

BMW ix

2021 - 2022

Bilmattor BMW ix

BMW X1

5 modeller

Bilmattor X1 F48

BMW X2

2 modeller

Bilmattor X2 F39

BMW X3

6 modeller

Bilmattor X3 G08

BMW X4

2 modeller

Bilmattor X4 G02

BMW X5

6 modeller

Bilmattor X5 G05

BMW X6

3 modeller

Bilmattor X6 G06

BMW Z3

1995 - 2002

Bilmattor BMW Z3

BMW Z4

2 modeller

Bilmattor Z4 G29

Anpassad BMW bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din BMW inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din BMW bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra BMW bagagemattor. Beställ en BMW bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida