Bagagerumsmatta Mercedes CLA

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mercedes CLA? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Mercedes CLA. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mercedes CLA garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

CLA X118

06/2020 - 2022 | Shooting Brake | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta CLA X118

CLA X118

09/2019 - 2022 | Shooting Brake

Bagagerumsmatta CLA X118

CLA C118

06/2020 - 2022 | Coupé | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta CLA C118

CLA C118

05/2019 - 2022 | Coupé

Bagagerumsmatta CLA C118

CLA X117

2015 - 09/2019 | Shooting Brake

Bagagerumsmatta CLA X117

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mercedes CLA bagagerumsmatta

Bilar som din Mercedes CLA har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes CLA bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Mercedes CLA nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida