Bagagerumsmatta Opel

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Opel? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Opel perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Opel bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Opel Astra

5 modeller

Bilmattor Astra K

Opel Combo

4 modeller

Bilmattor Combo E

Opel Corsa

4 modeller

Bilmattor Corsa F

Opel Crossland

2 modeller

Bilmattor Crossland Type 2

Opel Grandland X

2 modeller

Bilmattor Grandland X Type 2

Opel Insignia

6 modeller

Bilmattor Insignia Type 4

Opel Meriva

1 modeller

Bilmattor Meriva  B

136 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Opel Mokka

6 modeller

Bilmattor Mokka Type 3

Opel Zafira

2 modeller

Bilmattor Zafira  Life

Anpassad Opel bagagerumsmatta

Alla bilar från Opel har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Opel bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Opel nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida