Bagagerumsmatta Opel

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Opel? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Opel. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Opel garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Opel Astra

5 modeller

Bilmattor Astra K

Opel Combo

4 modeller

Bilmattor Combo E

Opel Corsa

4 modeller

Bilmattor Corsa F

Opel Crossland X

2017 - 2020

Bilmattor Opel Crossland X

Opel Grandland X

2 modeller

Bilmattor Grandland X Type 2

Opel Insignia

3 modeller

Bilmattor Insignia Type 3

Opel Meriva

1 modeller

Bilmattor Meriva  B

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Opel Mokka

4 modeller

Bilmattor Mokka Mokka X

Opel Zafira

2 modeller

Bilmattor Zafira  Life

Anpassad Opel bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Opel inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Både våra bagagerumsmattor i gummi och tyg är av hög kvalitet och erbjuder bra skydd för din bils klädsel. Mattorna är flexibla och lätta att ta ut ur din bil, vilket gör att du enkelt kan rengöra dem.

Beställ din Opel bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Opel bagagerumsmattor. Beställ en Opel bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du personlig rådgivning?

Tel: +46 108886326 Mån/Ons/Fre: 09:30-12:30 & 13:00-14:30 (Telefonsupport på engelska) kundtjänst

Chatta med oss Använd vår live chatt. Klicka här

Mejl På vardagar får du ett svar inom 48 timmar. Skicka din fråga till service@bilmattor.com