Bagagerumsmatta Opel

Här är en lista över våra Opel bagagerumsmattor. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Opel. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Opel bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Opel Astra

5 modeller

Bilmattor Astra K

Opel Combo

4 modeller

Bilmattor Combo E

Opel Corsa

4 modeller

Bilmattor Corsa F

Opel Crossland X

2017 - 2020

Bilmattor Opel Crossland X

Opel Grandland X

2 modeller

Bilmattor Grandland X Type 2

Opel Insignia

3 modeller

Bilmattor Insignia Type 3

Opel Meriva

1 modeller

Bilmattor Meriva  B

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Opel Mokka

4 modeller

Bilmattor Mokka Mokka X

Opel Zafira

2 modeller

Bilmattor Zafira  Life

Anpassad Opel bagagerumsmatta

Alla bilar från Opel har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Opel bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Beställ en Opel bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida