Bagagerumsmatta Toyota

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Toyota? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Toyota perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Toyota Auris

1 modeller

Bilmattor Auris Type 3

Toyota Aygo

2 modeller

Bilmattor Aygo Type 4

Toyota C-HR

2 modeller

Bilmattor C-HR Type 2

Toyota Camry

1 modeller

Bilmattor Camry Type 3

Toyota Corolla

2 modeller

Bilmattor Corolla Type 6

Toyota Prius

1 modeller

Bilmattor Prius Type 5

Toyota Proace

4 modeller

Bilmattor Proace Type 4

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Toyota RAV4

1 modeller

Bilmattor RAV4 Type 11

Toyota Verso

2 modeller

Bilmattor Verso Type 2

Toyota Yaris

6 modeller

Bilmattor Yaris Type 6

Anpassad Toyota bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Toyota inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Både våra bagagerumsmattor i gummi och tyg är av hög kvalitet och erbjuder bra skydd för din bils klädsel. Mattorna är flexibla och lätta att ta ut ur din bil, vilket gör att du enkelt kan rengöra dem.

Beställ din Toyota bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Om du väljer en bagagerumsmatta i tyg kan du enkelt beställa matchande bilmattor. Du kan till och med välja samma färg för trimmet. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Toyota bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Toyota nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida