Bagagerumsmatta Toyota

Anpassade Toyota bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Toyota. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Toyota bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Toyota Auris

1 modeller

Bilmattor Auris Type 3

Toyota Aygo

4 modeller

Bilmattor Aygo Type 4

Toyota C-HR

2 modeller

Bilmattor C-HR Type 2

Toyota Camry

1 modeller

Bilmattor Camry Type 3

Toyota Corolla

3 modeller

Bilmattor Corolla Type 6

Toyota Highlander

1 modeller

Bilmattor Highlander Type 1

Toyota Mirai

1 modeller

Bilmattor Mirai Type 2

236 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Toyota Prius

1 modeller

Bilmattor Prius Type 5

Toyota Proace

4 modeller

Bilmattor Proace Type 4

Toyota RAV4

5 modeller

Bilmattor RAV4 Type 11

Toyota Verso

2 modeller

Bilmattor Verso Type 2

Toyota Yaris

7 modeller

Bilmattor Yaris Type 6

Anpassad Toyota bagagerumsmatta

Alla bilar från Toyota har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Toyota bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Toyota bagagemattor. Välj din Toyota bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida