Bagagerumsmatta Renault

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Renault? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Renault perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Renault garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Renault Avantime

2 modeller

Bilmattor Avantime Type 1

Renault Captur

4 modeller

Bilmattor Captur Type 2

Renault Clio

5 modeller

Bilmattor Clio Type 6

Renault Kadjar

2 modeller

Bilmattor Kadjar Type 2

Renault Kangoo

1 modeller

Bilmattor Kangoo Type 3

Renault Koleos

1 modeller

Bilmattor Koleos Type 2

Renault Megane

7 modeller

Bilmattor Megane Type 4

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Renault Scenic

4 modeller

Bilmattor Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

1 modeller

Bilmattor Talisman Type 1

Renault Twingo

3 modeller

Bilmattor Twingo  Type 4

Renault Zoë

1 modeller

Bilmattor Zoë Type 2

Anpassad Renault bagagerumsmatta

Renault bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Renault bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Om du väljer en bagagerumsmatta i tyg kan du enkelt beställa matchande bilmattor. Du kan till och med välja samma färg för trimmet. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Beställ en Renault bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida