Bagagerumsmatta Renault

Här är en lista över våra Renault bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Renault. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Renault bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Renault Avantime

2 modeller

Bilmattor Avantime Type 1

Renault Captur

4 modeller

Bilmattor Captur Type 2

Renault Clio

6 modeller

Bilmattor Clio Type 6

Renault Kadjar

2 modeller

Bilmattor Kadjar Type 2

Renault Kangoo

1 modeller

Bilmattor Kangoo Type 3

Renault Koleos

1 modeller

Bilmattor Koleos Type 2

Renault Megane

7 modeller

Bilmattor Megane Type 4

136 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Renault Scenic

4 modeller

Bilmattor Scenic Type 4 Grand

Renault Talisman

1 modeller

Bilmattor Talisman Type 1

Renault Twingo

3 modeller

Bilmattor Twingo  Type 4

Renault Zoë

1 modeller

Bilmattor Zoë Type 2

Anpassad Renault bagagerumsmatta

Alla bilar från Renault har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Våra bagagerumsmattor i gummi och tyg uppfyller båda samma ändamål; nämligen att skydda din bils klädsel från slitage och fukt. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Renault bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Välj din Renault bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida