Artboard Created with Sketch.

Gummimattor bil

Det blir så mycket lättare att rengöra bilen om du använder bilmattor av gummi. Smuts från skor, till exempel, kan lätt tas bort från fordonet på detta sätt. Dessutom ger mattorna extra grepp och komfort och din bil får ett mer lyxigt utseende. Många av våra kunder väljer att placera gummimattor i sin bil under hösten och vintern. De ersätter dem sedan med vanliga mattor på våren och sommaren. Mattorna är gjorda av ett tjockt om än flexibelt gummi som garanterar perfekt passform. När det gäller bilmattor i gummi kan du välja mellan flera varianter. Det finns självklart mattor som endast består av gummi och är försedda med ett mönster som förhindrar att de glider. Vi kan naturligtvis också förse mattan med rätt fästsystem för att säkerställa att gummit inte rör sig från sin plats. Vi erbjuder ett brett sortiment av gummimattor

Olika bilmattor i gummi

Tack vare ett bra förhållande med tillverkaren av gummimattorna kan vi leverera en väl passande uppsättning mattor för de vanligaste bilmodellerna. Vår tillverkare följer marknadsutvecklingen noggrant och anpassar hela tiden produktionsprocessen för att möta behoven. Av denna anledning kan vi leverera kompletta uppsättningar av bilmattor i gummi till de senaste bilmodellerna utan problem. Det kan dock hända att vi ännu inte har en uppsättning gummimattor för just din bil.

Att de uppfyller de högsta kraven i dagens bilbransch gäller alla mattor i vårt sortiment. Gummiblandningen som vår uppsättning bilmattor är gjord av garanterar att slutprodukten är både lätt och stark som järn. En lång livslängd är därför garanterad!

Alla fördelar förklarade i en snabb lista:

  • Skräddarsydda gummibilmattor passar din bil som en handske och kan inte röra sig.
  • Våra bilmattor av gummi har upphöjda kanter så att ingenting kan läcka ut i din bil.
  • Våra gummibilmattor är tillverkade av det mest hållbara gummit.
  • Vi har mätt gummibilmattor för nästan varenda bilmärke och modell.
  • Bortsett från våra gummibilmattor erbjuder vi även bagagemattor av gummi (dra nytta av vårt kombinationserbjudande!)
  • Du får 3 års garanti på våra gummibilmattor.

Varför ska du inte välja universella bilmattor av gummi?

Du kan välja att köpa universella mattor av gummi, men det är inte ett särskilt klokt val. Universella bilmattor passar aldrig bra i din bil och har mycket utrymme att flytta sig. Det sista du behöver när du kör på motorvägen är bilmattor som rör sig. Dessutom kostar dessa "billiga" alternativ dig mer pengar på lång sikt. Universella bilmattor, oavsett om de är tillverkade av gummi eller matta, slits mycket snabbare än skräddarsydda bilmattor. Detta beror på kvaliteten på det gummi eller material som används.

Skräddarsydda Gummibilmattor

Våra gummibilmattor är tillverkade specifikt för din bils märke och modell. Men varför är vi så entusiastiska om skräddarsydda bilmattor? Det är simpelt. Skräddarsydda bilmattor håller längre och skyddar bilens golv från smuts och fukt. Universella bilmattor kommer att röra sig lättare och därför slitas snabbare, medan de som görs efter mått förblir snyggt på plats.

Rengöring av gummibilmattor

En fördel med gummibilmattor är att de är lätta att rengöra. Du kan till och med rengöra dem med en högtryckstvätt. Om du inte har en sådan tillgänglig kan du helt enkelt tvätta mattorna med en fuktig trasa. Våra mattor har upphöjda kanter för att säkerställa att smuts inte glider av mattorna och in i din bil.

Luktande gummibilmattor?

Vissa människor ogillar lukten av gummibilmattor. Det är sant att gummi ibland har en obehaglig doft. Våra gummibilmattor är nästan luktlösa och tack vare detta behöver du aldrig ta itu med obehagliga dofter i din bil.

Bagagemattor av gummi

Bortsett från våra gummibilmattor som täcker bilens passagerarområde, har vi också bagagerumsmattor av gummi för bagageutrymmet i din bil. Precis som resten av våra gummimattor passar dessa din bils bagageutrymme som en handske. Dessa bagagemattor av gummi är perfekta för höst och vinter när vädret inte är lika fint. Beställ din bagagerumsmatta här.

Utmärkt betyg!

"Mycket fin vara"

9 / 10

Fördelar med gummimattor

  1. Dina mattor är enkla att hålla rena

  2. Alltid rätt fästsystem för att säkra en tät passform i bilen.

  3. En garanti på över 5 år

  4. Ingen gummilukt, utan neutral.

Observera: Bilmattor i gummi är inte tillgängliga för varje bilmärke. Men de finns tillgängliga för de vanligaste modeller

Dags att köpa gummibilmattor?

Nu när vi har övertygat dig om nödvändigheten av gummibilmattor vill du förmodligen köpa dem så snart som möjligt. Med hjälp av rullgardinsmenyn högst upp på denna sida kan du snabbt hitta din bils märke och modell, sedan välja en skräddarsydd uppsättning av gummibilmattor.

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida