Bilmattor för Fiat

  • Perfekt passande bilmattor för din Fiat
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Fiat

Fiat 124 Spider

2016 - 2024

Bilmattor Fiat 124 Spider.

Fiat 500

11 modeller

Bilmattor 500 Type 6

Fiat 500e

3 modeller

Bilmattor 500e 3+1

Fiat 500L

2 modeller

Bilmattor 500L Type 2

Fiat 500X

4 modeller

Bilmattor 500X Type 2

Fiat 600

1 modeller

Bilmattor 600 Electric

Fiat Barchetta

2 modeller

Bilmattor Barchetta Type 2

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Fiat Brava

2 modeller

Bilmattor Brava 182

Fiat Bravo

3 modeller

Bilmattor Bravo 198

Fiat Cinquecento

1991 - 1998

Bilmattor Fiat Cinquecento.

Fiat Coupé

1993 - 2000

Bilmattor Fiat Coupé.

Fiat Croma

2 modeller

Bilmattor Croma 194

Fiat Doblo

7 modeller

Bilmattor Doblo Type 4

Fiat Ducato

9 modeller

Bilmattor Ducato Camper type 5

Fiat Fiorino

2008 - 2024

Bilmattor Fiat Fiorino.

Fiat Freemont

2011 - 2024

Bilmattor Fiat Freemont.

Fiat Idea

2003 - 2012

Bilmattor Fiat Idea.

Fiat Marea

2 modeller

Bilmattor Marea 185

Fiat Multipla

1999 - 2010

Bilmattor Fiat Multipla.

Fiat Palio

1996 - 2001

Bilmattor Fiat Palio.

Fiat Panda

8 modeller

Bilmattor Panda 319

Fiat Punto

10 modeller

Bilmattor Punto Punto

Fiat Qubo

2 modeller

Bilmattor Qubo 5-zits

Fiat Scudo

4 modeller

Bilmattor Scudo Type 4

Fiat Sedici

2006 - 2014

Bilmattor Fiat Sedici.

Fiat Seicento

1998 - 2011

Bilmattor Fiat Seicento.

Fiat Stilo

2 modeller

Bilmattor Stilo 192

Fiat Strada

2 modeller

Bilmattor Strada Type 2

Fiat Talento

3 modeller

Bilmattor Talento Dubbeleschuifdeur

Fiat Tempra

1990 - 1996

Bilmattor Fiat Tempra.

Fiat Tipo

6 modeller

Bilmattor Tipo Type 3

Fiat Ulysse

5 modeller

Bilmattor Ulysse Typ 3

Fiat Uno

1983 - 1995

Bilmattor Fiat Uno.

Det italienska märket Fiat ('Fabbrica Italiana Automobili Torino') är mest känt som en tillverkare av geniala, mindre bilar, ofta med ikonstatus. Exempel inkluderar Fiat 500 och Fiat Panda. Visste du att Fiat också har ett gott rykte som tillverkare av snygga, sportiga cabriolet? Det mest ökända exemplet skulle vara den klassiska Spider, en av de vackraste bilarna som Fiat någonsin har byggt. Letar du efter bilmattor som passar din Fiat perfekt? I så fall gör du rätt val när du köper våra Fiat bilmattor. De är ofta bättre än originalet eftersom våra bilmattor är mycket starkare. Dessutom mäter vi passformen på våra bilmattor för varje Fiat-modell mycket noggrant, de passar verkligen på millimetern.

Bra bilmattor är tillbehör som borde finnas i varenda Fiat. Vår webbshop innehåller de perfekta bilmattorna för din Fiat, ingen tvekan om det. Välj bland följande material:

  • Nålfilt - vår mest prisvärda matta
  • Sammet och lyxig sammet - högkvalitativ matta med mycket komfort och lyx
  • Saxony - den bästa mattan av högsta kvalitet med ett exklusivt, förstklassigt utseende
  • Gummi - smutsavvisande och lätt att rengöra

Fiat bilmattor av gummi

Om vädret är dåligt kan din Fiats bilmattor bli smutsiga eller blöta på nolltid. Vill du ha bilmattor som du kan rengöra enkelt och snabbt? Välj i så fall våra Fiat-bilmattor av gummi. Precis som alla våra bilmattor har de en perfekt passform. De tål fukt, är luktfria och kan sköljas rena på några sekunder. Dessutom är våra bilmattor av gummi till din Fiat miljövänliga, eftersom de är gjorda av återvinningsbart material.

Fiat bagagematta

Vill du hålla bagageutrymmet på din Fiat rent? Då är våra Fiat bagagemattor idealiska. De är gjorda av antingen gummi eller tygmatta, välj det material som passar dina mål bäst. En bagagematta i tyg ser snyggare ut, medan en matta av gummi tål fukt och är superlätt att rengöra. Fodret på din bils bagageutrymme blir desto bättre, oavsett vilket alternativ du väljer!

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Fiat. Varje beställning innehåller alltid en komplett uppsättning mattor och, för att förhindra att de glider, rätt ursprungligt fästningssystem. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Fiat. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Genom att välja Fiat bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Fiat bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Fiat bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Fiat. Våra bilmattor av Premium är gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Om du vill ha det bästa för din bil, välj dessa lyxiga bilmattor. Exklusiv, precisionsskuren matta som bara används av det allra bästa bilmärket. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi 100% passform för din Fiat.

Anpassade Fiat bilmattor

Alla beställningar från Bilmattor.com är skräddarsydda. Tack vare våra många års erfarenhet av mattor och bilmattor kan vi garantera en utmärkt kvalitet och passform för din Fiat. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Fiat!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida