Bagagerumsmatta Peugeot

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Peugeot? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Peugeot perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Peugeot garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Peugeot 2008

4 modeller

Bilmattor 2008 Type 3

Peugeot 207

1 modeller

Bilmattor 207 Type 1

Peugeot 208

3 modeller

Bilmattor 208 Type 2

Peugeot 3008

4 modeller

Bilmattor 3008 Type 2

Peugeot 308

6 modeller

Bilmattor 308 Type 3

Peugeot 5008

2 modeller

Bilmattor 5008 Type 2

Peugeot 508

4 modeller

Bilmattor 508 Type 4

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Peugeot Rifter

4 modeller

Bilmattor Rifter Type 2

Peugeot Tepee

2008 - 2020

Bilmattor Peugeot Tepee

Anpassad Peugeot bagagerumsmatta

Bilar som din Peugeot har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Våra bagagerumsmattor gjorda av både tyg och gummi skyddar din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Peugeot bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. Om du bestämmer dig för en bagagerumsmatta i tyg kan du också beställa matchande bilmattor, till och med trim i samma färg! För vissa modeller har vi också matchande bilmattor i gummi. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Välj din Peugeot bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du personlig rådgivning?

Tel: +46 108886326 Mån/Ons/Fre: 09:30-12:30 & 13:00-14:30 (Telefonsupport på engelska) kundtjänst

Chatta med oss Använd vår live chatt. Klicka här

Mejl På vardagar får du ett svar inom 48 timmar. Skicka din fråga till service@bilmattor.com