Bagagerumsmatta för Honda

  • Högkvalitativ bagagematta för din Honda
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Honda

Honda Civic

11 modeller

Bilmattor Civic e:HEV

Honda CR-V

6 modeller

Bilmattor CR-V Type 6

Honda e

2020 - 2024

Bilmattor Honda e

Honda e:Ny1

2023 - 2024

Bilmattor Honda e:Ny1

Honda HR-V

3 modeller

Bilmattor HR-V Type 4

Honda Jazz

4 modeller

Bilmattor Jazz Type 5

Honda NSX

2017 - 2024

Bilmattor Honda NSX

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Honda ZR-V

2023 - 2024 | e:HEV

Bilmattor Honda ZR-V

Hitta dina skräddarsydda Honda bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Honda perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Honda garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Honda bagagerumsmatta

Honda bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Honda bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Om du väljer en bagagerumsmatta i tyg kan du enkelt beställa matchande bilmattor. Du kan till och med välja samma färg för trimmet. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Välj din Honda bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida