Bagagerumsmatta Mercedes GLC

Hitta dina skräddarsydda Mercedes GLC bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mercedes GLC. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Mercedes GLC bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

GLC C253

07/2019 - 2020 | Coupé

Mercedes GLC C253

GLC C253

2016 - 07/2019 | Coupé

Mercedes GLC C253

GLC X253

07/2019 - 2020 | Allrounder

Mercedes GLC X253

GLC X253

2015 - 07/2019 | Allrounder

Mercedes GLC X253

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Mercedes GLC bagagerumsmatta

Mercedes GLC bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes GLC bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mercedes GLC bagagemattor. Beställ en Mercedes GLC bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida