Bagagerumsmatta Mercedes CLK

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mercedes CLK? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mercedes CLK. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mercedes CLK garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

CLK A209

2003 - 2010 | Cabriolet

Bagagerumsmatta CLK A209

CLK C209

2002 - 2009 | Coupé

Bagagerumsmatta CLK C209

CLK C208

1997 - 2002 | Coupé

Bagagerumsmatta CLK C208

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mercedes CLK bagagerumsmatta

Bilar som din Mercedes CLK har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes CLK bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Mercedes CLK nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida