Bagagerumsmatta Mercedes SL

Hitta dina skräddarsydda Mercedes SL bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Mercedes SL perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Mercedes SL bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

SL R230

2001 - 2012 | Passagerarmatta utan fixering

Bagagerumsmatta SL  R230

SL R230

2001 - 2012 | Passagerarmatta med fixering

Bagagerumsmatta SL  R230

SL R129

1989 - 2001 | 500 SL

Bagagerumsmatta SL  R129

SL R107

1985 - 1989 | 300 SL

Bagagerumsmatta SL  R107

SL R107

1971 - 1989

Bagagerumsmatta SL  R107

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mercedes SL bagagerumsmatta

Alla bilar från Mercedes SL har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes SL bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mercedes SL bagagemattor. Välj din Mercedes SL bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida