Bagagerumsmatta för Mercedes SL

 • Högkvalitativ bagagematta för din Mercedes SL
 • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
 • Handgjorda i vår egen fabrik
 • Välj tålig matta eller gummi
 • 700,00+ nöjda kunder
 • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för SL

SL R232

09/2022 - 2024

Bagagerumsmatta för SL R232

SL R230

2001 - 2012 | Passagerarmatta utan fixering

Bagagerumsmatta för SL R230

SL R230

2001 - 2012 | Passagerarmatta med fixering

Bagagerumsmatta för SL R230

SL R129

1989 - 2001 | 500 SL

Bagagerumsmatta för SL R129

SL R107

1985 - 1989 | 300 SL

Bagagerumsmatta för SL R107

SL R107

1971 - 1989

Bagagerumsmatta för SL R107

Här är en lista över våra Mercedes SL bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mercedes SL perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Mercedes SL bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Mercedes SL bagagerumsmatta

Alla bilar från Mercedes SL har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Mercedes SL bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Välj din Mercedes SL bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida