Bagagerumsmattor

Skydda ditt bagageutrymme mot vardagsslitage med våra skräddarsydda bagagemattor

Artboard Created with Sketch.

Bagagemattor: perfekt för daglig användning

En investering i en bagagematta är en investering i din bil. Med en bagagematta kan du transportera varor eller djur utan att skada eller förorena klädseln. Detta skydd av interiören levereras inte som standard från biltillverkaren.

Bagagemattorna i plast från Bilmattor.com passar sömlöst med formen på din bagageutrymme och är mycket enkla att rengöra. Våra bagagemattor är luktfria, ser snygga ut och är tillverkade av extra tjockt material. Detta gör att mattorna blir tåliga och kan ta stryk.

De upphöjda kanterna förhindrar att vätskor eller annan smuts tränger in i klädseln. På grund av materialets solida struktur behåller kanterna sin form. Förresten, vi skickar bagagemattorna på ett professionellt sätt (utan att vika dem), så att du kan placera dem direkt i din bil.

Lätt att hålla bagaget rent och oskadat? Beställ din bagagematta nu: bekvämt och hygieniskt!

Gummi eller tyg för bagageutrymmet?

Ska du köpa en bagagematta av gummi eller tyg? Detta beror på vad du använder ditt bagageutrymme till och din personliga smak. En fördel med bagagemattor av gummi är att dina prylar inte glider lika lätt och att gummi är lättare att rengöra. Å andra sidan har en riktig matta för bagageutrymmet ett mer lyxigt utseende. Här kan du läsa mer om fördelar och nackdelar eller olika material som används för att skydda bagageutrymmen.

Universella eller skräddarsydda bagagemattor?

Här på Bilmattor.com tillverkar vi bara bagagemattor efter mått. Det var ett medvetet val från vår sida att inte erbjuda universella bilmattor, eftersom vi tycker att dessa faktiskt inte existerar. En "en storlek passar alla" passar nästan aldrig bra, så de kan lika gärna kallas en "en storlek passar ingen." Vi tillverkar bilmattor som är designade efter mått för nästan alla bilmärken och modeller, de passar som handsken. Välj din bils märke och modell med hjälp av menyn högst upp på denna sida.

Att köpa en bagagematta

För optimalt skydd kan du beställa en bagagematta som är speciellt framtagen för din bil. Bilmattor.com använder material av bästa kvalitet. Om du vill kan du också beställa en matchande uppsättning bilmattor direkt. Eftersom vi är en onlinebutik med vår egen produktionslinje och många års erfarenhet får du alltid den bästa kvaliteten till det lägsta priset!

Perfekt passform

Bagagemattan passar perfekt i din bil. Välj din bils märke och typ för din beställning så passar gummit med upphöjda kanter sömlöst in med hörn och kanter i bagageutrymmet. Från och med det hamnar ingen vätska eller annat skräp i det inre fodret!

Praktisk användning

Du kan ta bort gummimattan från bagageutrymmet på nolltid. Rengöring är enkel: dammsug bara golvet och torka av resten med en fuktig trasa. Vid mer extrem förorening kan du också rengöra mattan med en högtryckstvätt

Nöjdhetsgaranti

Bilmattor.com satsar på en 100% nöjdhetsgaranti. Är du - trots vårt noggranna arbete - inte helt nöjd? Kontakta oss, vår kundtjänst hjälper dig gärna.

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida