Bagagerumsmatta Seat

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Seat? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Seat perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Seat bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Seat Alhambra

1 modeller

Bilmattor Alhambra Type 3

Seat Arona

2017 - 2021

Bilmattor Seat Arona

Seat Ateca

2 modeller

Bilmattor Ateca Type 2

Seat Exeo

1 modeller

Bilmattor Exeo Type 1

Seat Ibiza

4 modeller

Bilmattor Ibiza Type 6

Seat Leon

10 modeller

Bilmattor Leon Type 6

Seat Mii

2 modeller

Bilmattor Mii Type 2

136 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Seat Tarraco

1 modeller

Bilmattor Tarraco Type 1

Seat Toledo

1 modeller

Bilmattor Toledo Type 5

Anpassad Seat bagagerumsmatta

Bilar som din Seat har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil. Oavsett om du väljer gummi eller tyg skyddar våra bagagerumsmattor din bils klädsel från smuts och slitage. Om du ofta transporterar vätskor rekommenderar vi en bagagerumsmatta i gummi. Om både skydd och utseende är viktigt, välj våra bagagerumsmattor i tyg.

Beställ din Seat bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Om du väljer en bagagerumsmatta i tyg kan du enkelt beställa matchande bilmattor. Du kan till och med välja samma färg för trimmet. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Seat nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida