Bagagerumsmatta Mercedes B-Klass

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mercedes B-Klass? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mercedes B-Klass perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Mercedes B-Klass bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

B-Klass W247

02/2019 - 2022

Bagagerumsmatta B-Klass W247

B-Klass W246

11/2011 - 02/2019

Bagagerumsmatta B-Klass W246

B-Klass T245

2005 - 11/2011

Bagagerumsmatta B-Klass T245

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mercedes B-Klass bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Mercedes B-Klass inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes B-Klass bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Mercedes B-Klass bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Mercedes B-Klass nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida