Bagagerumsmatta Mercedes B-Klass

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Mercedes B-Klass? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Mercedes B-Klass perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mercedes B-Klass garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

B-Klass W247

02/2019 - 2023

Bagagerumsmatta B-Klass W247

B-Klass W246

11/2011 - 02/2019 | 4Matic

Bagagerumsmatta B-Klass W246

B-Klass W246

11/2011 - 02/2019

Bagagerumsmatta B-Klass W246

B-Klass T245

2005 - 11/2011

Bagagerumsmatta B-Klass T245

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mercedes B-Klass bagagerumsmatta

Alla bilar från Mercedes B-Klass har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Mercedes B-Klass bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Beställ en Mercedes B-Klass bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida