Bagagerumsmatta Mercedes B-Klass

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Mercedes B-Klass? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Mercedes B-Klass. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Mercedes B-Klass garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

B-Klass W247

02/2019 - 2022

Bagagerumsmatta B-Klass W247

B-Klass W246

11/2011 - 02/2019

Bagagerumsmatta B-Klass W246

B-Klass T245

2005 - 11/2011

Bagagerumsmatta B-Klass T245

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Mercedes B-Klass bagagerumsmatta

Bilar som din Mercedes B-Klass har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Mercedes B-Klass bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Mercedes B-Klass bagagerumsmattor. Beställ en Mercedes B-Klass bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida