Integritetspolicy Bilmattor.com

25 maj 2018

Din integritet är av stor betydelse för Bilmattor.com. Det är därför vi följer sekretesslagarna. Detta innebär att dina personuppgifter är säkra hos vårt företag och att vi bara använder dem ordentligt. I denna integritetspolicy beskriver vi hur vi använder de personuppgifter som du delar med oss, inom vårt företag.

Om du har några frågor eller vill veta exakt vilka personuppgifter vi använder, tveka inte att kontakta Bilmattor.com.

Orderhantering

När du gör en beställning hos oss använder vi dina personuppgifter för att hantera den. Vi kan sedan ge dina personuppgifter till vår leveransservice för att få dem att leverera din beställning till dig. Vi får också information om din betalning från din bank eller kreditkortsföretag.

För detta använder vi dina betalningsuppgifter, namn och adress, e-postadress, telefonnummer och faktureringsadress. Vi behöver denna information på grund av kontraktet vi har med dig som kund. Vi behåller denna information tills din beställning har slutförts och sju år därefter (det är den lagliga lagringsplikten).

Tillhandahålla till tredje part

Bilmattor.com arbetar med olika företag som kan få ta del av de tidigare nämnda personuppgifterna från oss. För hantering av beställningar arbetar Just Carpets BV tillsammans med:

 • Våra betalningsleverantörer: MultiSafePay och PayPal
 • Vårt postföretag/leveransföretag: UPS

Dessutom arbetar vi tillsammans med partners (använder deras programvara) för att stödja våra processer. Vid behov delar vi tidigare data med dessa tredje parter:

 • Robin (Programvara för kundtjänst)
 • Exakt (redovisning)
 • iController (påminnelser)
 • CIB/Alektum (inkasso)
 • Dropbox (dokumenthantering)

Naturligtvis arbetar dessa parter också i enlighet med den nuvarande sekretesslagstiftningen.

Nyhetsbrev

Vi vill gärna skicka information via vårt nyhetsbrev om specialerbjudanden och nya produkter och/eller tjänster. Vi gör detta via e-post. Du kan när som helst invända mot att få nyhetsbrevet. Varje meddelande innehåller en länk du kan använda för att avbryta prenumerationen.

Distribution till andra företag eller institutioner

Med undantag för ovannämnda partners tillhandahåller vi inte under några omständigheter dina personuppgifter till andra företag eller institutioner, utom när vi är juridiskt skyldiga att göra det (till exempel om polisen kräver detta vid misstankar om brott).

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att hålla reda på hur besökare använder vår webbshop. Vi har tecknat ett processoravtal med Google. Det finns strikta avtal om vad de kan hålla ögonen på. Vi tillåter Google att använda den erhållna Analytics-informationen för andra Google-tjänster. Vi låter inte Google anonymisera IP-adresserna.

Säkerhet

Säkerheten för personuppgifter är mycket viktigt för oss. För att skydda din integritet vidtar vi följande åtgärder:

- Vi använder säkra anslutningar (Secure Sockets Layer eller SSL) som skyddar all information mellan dig och vår webbplats när du anger personuppgifter.

Ändringar av denna integritetsförklaring

När vår webbshop ändras måste vi naturligtvis också justera vår integritetspolicy. Var alltid uppmärksam på datumet ovan och kolla regelbundet efter nya versioner. Vi kommer att göra vårt bästa för att meddela förändringar separat.

Åtkomst, ändringar och radering av dina data

Om du har några frågor eller vill veta vilka personuppgifter vi har om dig kan du alltid kontakta oss. Se kontaktuppgifterna nedan.

Du har följande rättigheter:

 • Förklaringar om vilka personuppgifter vi har och vad vi gör med dem.
 • Insikt om de exakta personuppgifter vi har.
 • Att få fel korrigerade
 • Borttagning av föråldrade personuppgifter
 • Återtagande av samtycke.
 • Invända mot viss användning.

Observera att du alltid behöver tydligt ange vem du är, så att vi vet säkert att vi ändrar eller tar bort data från rätt person.

För att lämna in ett klagomål

Om du känner att vi inte hjälper dig på rätt sätt har du rätt att lämna in ett klagomål till översiktspanelen. Den kallas den Nederländska Myndigheten för Dataskydd.

Kontakt

Bilmattor.com
Genvägen 1
231 62 Trelleborg
T.a.v. Gijsbert Roordink
privacy@justcarpets.eu
0383333110

Behöver du personlig rådgivning?

Tel: +46 108886326 Mån/Ons/Fre: 09:30-12:30 & 13:00-14:30 (Telefonsupport på engelska) kundtjänst

Chatta med oss Använd vår live chatt. Klicka här

Mejl På vardagar får du ett svar inom 48 timmar. Skicka din fråga till service@bilmattor.com