Bagagerumsmatta Skoda

Anpassade Skoda bagagerumsmatta. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Skoda. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Skoda garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Skoda Citigo

2 modeller

Bilmattor Citigo Type 2

Skoda Fabia

2 modeller

Bilmattor Fabia  Type 3

Skoda Kamiq

2019 - 2021

Bilmattor Skoda Kamiq

Skoda Karoq

07/2017 - 2021

Bilmattor Skoda Karoq

Skoda Kodiaq

1 modeller

Bilmattor Kodiaq Type 1

Skoda Octavia

11 modeller

Bilmattor Octavia Type 6

Skoda Rapid

1 modeller

Bilmattor Rapid Type 1

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Skoda Roomster

2006 - 2015

Bilmattor Skoda Roomster

Skoda Scala

05/2019 - 2021

Bilmattor Skoda Scala

Skoda Superb

10 modeller

Bilmattor Superb Type 5

Skoda Yeti

2 modeller

Bilmattor Yeti  Type 2

Anpassad Skoda bagagerumsmatta

Alla bilar från Skoda har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget. Våra bagagerumsmattor i gummi och tyg uppfyller båda samma ändamål; nämligen att skydda din bils klädsel från slitage och fukt. Om du väljer en bagagerumsmatta i gummi eller tyg beror på dina behov. Båda materialen erbjuder skydd för din bils klädsel. Fördelen med gummi är att de är vattentäta; fast bagagemattorna i tyg ger ditt bagageutrymme ett mer lyxigt utseende.

Beställ din Skoda bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Med våra bagagerumsmattor i tyg kan du välja trim i en alternativ färg. Beställ enkelt matchande bilmattor i samma färg. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Skoda bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Skoda nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida