Bagagerumsmatta för Opel Corsa

  • Högkvalitativ bagagematta för din Opel Corsa
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Corsa

Corsa F

03/2020 - 2023 | Elektrisk

Bagagerumsmatta för Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2023

Bagagerumsmatta för Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Bagagerumsmatta för Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Bagagerumsmatta för Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Bagagerumsmatta för Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Bagagerumsmatta för Corsa C

Här är en lista över våra Opel Corsa bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Opel Corsa perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Opel Corsa garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Opel Corsa bagagerumsmatta

Alla bilar från Opel Corsa har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Opel Corsa bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Opel Corsa bagagemattor. Välj din Opel Corsa bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida