Bagagerumsmatta Opel Corsa

Anpassade Opel Corsa bagagerumsmatta. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Opel Corsa perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Opel Corsa garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Corsa F

03/2020 - 2022 | Elektrisk

Bagagerumsmatta Corsa F

Corsa F

11/2019 - 2022

Bagagerumsmatta Corsa F

Corsa E

2014 - 11/2019

Bagagerumsmatta Corsa E

Corsa D

2006 - 2014

Bagagerumsmatta Corsa D

Corsa C

2000 - 2006 | Type 2

Bagagerumsmatta Corsa C

Corsa C

2000 - 2006 | Type 1

Bagagerumsmatta Corsa C

Anpassad Opel Corsa bagagerumsmatta

Opel Corsa bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Opel Corsa bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Opel Corsa bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Opel Corsa nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida