Bagagerumsmatta Opel Mokka

Här är en lista över våra Opel Mokka bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Opel Mokka. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Opel Mokka garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Mokka

01/2021 - 2022 | Mokka-e

Bagagerumsmatta Mokka Type 3

Mokka

01/2021 - 2022

Bagagerumsmatta Mokka Type 3

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Automatisk

Bagagerumsmatta Mokka Type 2

Mokka Mokka X

2016 - 01/2021 | Manuell

Bagagerumsmatta Mokka Type 2

Mokka

2012 - 2016 | Automatisk

Bagagerumsmatta Mokka Type 1

Mokka

2012 - 2016 | Manuell

Bagagerumsmatta Mokka Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Opel Mokka bagagerumsmatta

Opel Mokka bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Opel Mokka bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Opel Mokka nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida