Bagagerumsmatta Opel Grandland X

Anpassade Opel Grandland X bagagerumsmatta. Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Opel Grandland X. Vi garanterar 100% perfekt passform. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Opel Grandland X garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Grandland X

03/2022 - 2022

Bagagerumsmatta Grandland X Type 3

Grandland X

02/2020 - 2022 | Hybrid4

Bagagerumsmatta Grandland X Type 2

Grandland X

2017 - 03/2022 | X

Bagagerumsmatta Grandland X Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Opel Grandland X bagagerumsmatta

Alla bilar från Opel Grandland X har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Opel Grandland X bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Opel Grandland X bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Opel Grandland X nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida