Bagagerumsmatta för Opel Vectra

  • Högkvalitativ bagagematta för din Opel Vectra
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Vectra

Vectra C

2002 - 2008 | Kombi

Bagagerumsmatta för Vectra  C

Vectra C

2002 - 2008 | Sedan

Bagagerumsmatta för Vectra  C

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Här är en lista över våra Opel Vectra bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Opel Vectra perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Opel Vectra garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Opel Vectra bagagerumsmatta

Alla bilar från Opel Vectra har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Opel Vectra bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Opel Vectra bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Opel Vectra nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida