Bagagerumsmatta Opel Astra

Anpassade Opel Astra bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Opel Astra. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Opel Astra bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Astra L

2022 - 2022 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Astra L

Astra K

2015 - 2022 | Kombi

Bagagerumsmatta Astra K

Astra K

2015 - 2022 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Astra K

Astra J

2010 - 2016 | Kombi

Bagagerumsmatta Astra J

Astra J

2009 - 2015 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta Astra J

Astra H

2006 - 2011 | TwinTop Cabriolet

Bagagerumsmatta Astra H

Astra H

2004 - 2009 | Kombi

Bagagerumsmatta Astra H

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Astra H

2004 - 2009 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta Astra H

Astra G

1998 - 2004 | Kombi

Bagagerumsmatta Astra G

Astra G

1998 - 2004 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta Astra G

Anpassad Opel Astra bagagerumsmatta

Opel Astra bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Opel Astra bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Opel Astra bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Opel Astra nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida