Bagagerumsmatta Opel Astra

Anpassade Opel Astra bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Opel Astra. Vi garanterar 100% perfekt passform. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Astra K

2015 - 2022 | Kombi

Opel Astra K

Astra K

2015 - 2022 | 5-deurs

Opel Astra K

Astra J

2010 - 2016 | Kombi

Opel Astra J

Astra J

2009 - 2015 | 3/5 dörrar

Opel Astra J

Astra H

2006 - 2011 | TwinTop Cabriolet

Opel Astra H

Astra H

2004 - 2009 | Kombi

Opel Astra H

Astra H

2004 - 2009 | 3/5 dörrar

Opel Astra H

491 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Astra G

1998 - 2004 | Kombi

Opel Astra G

Astra G

1998 - 2004 | 3/5 dörrar

Opel Astra G

Anpassad Opel Astra bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Opel Astra inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Opel Astra bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Opel Astra nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida