Bagagerumsmatta Opel Insignia

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Opel Insignia? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Opel Insignia. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Opel Insignia bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Insignia

10/2020 - 2022 | Sports Tourer

Bagagerumsmatta Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2022 | Grand Sport

Bagagerumsmatta Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Bagagerumsmatta Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Bagagerumsmatta Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Kombi

Bagagerumsmatta Insignia Type 2

Insignia

2013 - 06/2017 | Sedan

Bagagerumsmatta Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Kombi

Bagagerumsmatta Insignia Type 1

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Insignia

2008 - 2013 | Sedan

Bagagerumsmatta Insignia Type 1

Anpassad Opel Insignia bagagerumsmatta

Opel Insignia bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Opel Insignia bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Opel Insignia bagagerumsmattor. Välj din Opel Insignia bagagerumsmatta på Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida