Bagagerumsmatta Opel Insignia

Här är en lista över våra Opel Insignia bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Opel Insignia perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Opel Insignia bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Insignia

10/2020 - 2020 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 4

Insignia

10/2020 - 2020 | Grand Sport

Opel Insignia Type 4

Insignia

04/2017 - 10/2020 | Sports Tourer

Opel Insignia Type 3

Insignia

06/2017 - 10/2020 | Grand Sport

Opel Insignia Type 3

Insignia

2013 - 06/2017 | Kombi

Opel Insignia Type 2

Insignia

2008 - 2013 | Kombi

Opel Insignia Type 1

Anpassad Opel Insignia bagagerumsmatta

Opel Insignia bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Opel Insignia bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Opel Insignia bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Opel Insignia nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida