Bagagerumsmatta Kia Sorento

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Kia Sorento? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Kia Sorento perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Kia Sorento bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Sorento

2021 - 2022 | 5-sitsig | Plug-In Hybrid

Bagagerumsmatta Sorento Type 4

Sorento

09/2020 - 2022 | 5-sitsig | Diesel

Bagagerumsmatta Sorento Type 4

Sorento

09/2020 - 2022 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Sorento Type 4

Sorento

2015 - 09/2020 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Sorento Type 3

Anpassad Kia Sorento bagagerumsmatta

Alla bilar från Kia Sorento har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Kia Sorento bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är starka och lämpliga för husdjur. Tack vare den halksäkra beläggningen är det säkert att transportera tunga föremål eller husdjur. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Beställ en Kia Sorento bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida