Bagagerumsmatta Kia Sorento

Här är en lista över våra Kia Sorento bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Kia Sorento perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Sorento

2021 - 2022 | 5-sitsig | Plug-In Hybrid

Bagagerumsmatta Sorento Type 4

Sorento

09/2020 - 2022 | 5-sitsig | Diesel

Bagagerumsmatta Sorento Type 4

Sorento

09/2020 - 2022 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Sorento Type 4

Sorento

2015 - 09/2020 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Sorento Type 3

Anpassad Kia Sorento bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Kia Sorento inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Detta håller bagaget oskadat, rent och städat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Kia Sorento bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Kia Sorento bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Kia Sorento nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida