Bagagerumsmatta Kia Ceed

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Kia Ceed? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Kia Ceed. Vi garanterar 100% perfekt passform. Att välja en Kia Ceed bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Ceed

2020 - 2022 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2022 | Sportswagon

Bagagerumsmatta Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2022 | 5-deurs

Bagagerumsmatta Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Bagagerumsmatta Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Bagagerumsmatta Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Bagagerumsmatta Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Bagagerumsmatta Ceed Type 1

Anpassad Kia Ceed bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Kia Ceed inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Kia Ceed bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Kia Ceed nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida