Bagagerumsmatta Kia Ceed

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Kia Ceed? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Kia Ceed perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Våra bagagerumsmattor ger utmärkt skydd mot smuts och vardagligt slitage. Dessutom ger den halksäkra beläggningen utmärkt grepp.

Ceed

2020 - 2022 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta Ceed Type 3

Ceed

10/2018 - 2022 | Sportswagon

Bagagerumsmatta Ceed Type 3

Ceed

07/2018 - 2022 | 5-deurs

Bagagerumsmatta Ceed Type 3

Ceed

2012 - 07/2018 | Sportswagon

Bagagerumsmatta Ceed Type 2 Facelift

Ceed

2012 - 07/2018 | 5-deurs

Bagagerumsmatta Ceed Type 2

Ceed

2009 - 2012

Bagagerumsmatta Ceed Type 1 Facelift

Ceed

2007 - 2009

Bagagerumsmatta Ceed Type 1

Anpassad Kia Ceed bagagerumsmatta

Kia Ceed bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Kia Ceed bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Kia Ceed bagagerumsmattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Kia Ceed nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida