Bagagerumsmatta för Kia Sportage

  • Högkvalitativ bagagematta för din Kia Sportage
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Sportage

Sportage

12/2021 - 2023 | (Plug-in) Hybrid

Bagagerumsmatta för Sportage Type 5

Sportage

12/2021 - 2023 | Mild hybrid (48V)

Bagagerumsmatta för Sportage Type 5

Sportage

10/2018 - 12/2021

Bagagerumsmatta för Sportage Type 4 Facelift

Sportage

2016 - 10/2018

Bagagerumsmatta för Sportage Type 4

Sportage

2010 - 2016

Bagagerumsmatta för Sportage Type 3

Sportage

2004 - 2010

Bagagerumsmatta för Sportage Type 2

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Kia Sportage? Gummit som vi använder för våra bagagemattor är starkt, flexibelt och har en upphöjd kant. Mattorna är lätta att passa in i ditt bagageutrymme och enkla att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Kia Sportage. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Kia Sportage bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Kia Sportage bagagerumsmatta

Kia Sportage bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Kia Sportage bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Kia Sportage bagagerumsmattor. Beställ en Kia Sportage bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida