Bagagerumsmatta Kia Optima

Anpassade Kia Optima bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Kia Optima perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Kia Optima bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Optima

2018 - 2020 | Sportswagon | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta Optima Type 3

Optima

2017 - 2021 | Sportswagon

Bagagerumsmatta Optima Type 2

Optima

2016 - 2021 | Hybrid

Bagagerumsmatta Optima Type 2

Optima

2015 - 2021 | Sedan

Bagagerumsmatta Optima Type 2

753 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Kia Optima bagagerumsmatta

Alla bilar från Kia Optima har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Kia Optima bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Kia Optima bagagerumsmattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Kia Optima nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida