Bagagerumsmatta för Kia Picanto

  • Högkvalitativ bagagematta för din Kia Picanto
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Picanto

Picanto

09/2020 - 2024

Bagagerumsmatta för Picanto Type 6

Picanto

04/2017 - 09/2020

Bagagerumsmatta för Picanto Type 5

Picanto

2011 - 04/2017

Bagagerumsmatta för Picanto Type 4

Picanto

2008 - 2011

Bagagerumsmatta för Picanto Type 2

Picanto

2004 - 2008

Bagagerumsmatta för Picanto Type 1

1799 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassade Kia Picanto bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Kia Picanto perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Kia Picanto garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Anpassad Kia Picanto bagagerumsmatta

Kia Picanto bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Kia Picanto bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Kia Picanto bagagerumsmattor. Beställ en Kia Picanto bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida