Bagagerumsmatta för Kia Soul

  • Högkvalitativ bagagematta för din Kia Soul
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Soul

Soul

04/2019 - 2023 | e-Soul

Bagagerumsmatta för Soul  Type 3

Soul

2009 - 2011

Bagagerumsmatta för Soul  Type 1

Soul

2009 - 2011

Bagagerumsmatta för Soul  Type 1

1367 Recensioner

"Mycket fin vara"

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Kia Soul ? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Kia Soul . Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Kia Soul bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Anpassad Kia Soul bagagerumsmatta

Bilar som din Kia Soul har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Kia Soul bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Kia Soul bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Kia Soul nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida