Bagagerumsmatta Hyundai Ioniq

Anpassade Hyundai Ioniq bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Hyundai Ioniq perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Hyundai Ioniq bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Ioniq

2021 - 2022 | Ioniq 5 | Fast mittkonsol

Bagagerumsmatta Ioniq Type 3

Ioniq

2021 - 2022 | Ioniq 5 | Justerbar mittkonsol

Bagagerumsmatta Ioniq Type 3

Ioniq

09/2019 - 2022 | Plug-in Hybrid

Bagagerumsmatta Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2022 | Elektrisk

Bagagerumsmatta Ioniq Type 2

Ioniq

09/2019 - 2022 | Hybrid

Bagagerumsmatta Ioniq Type 2

Ioniq

07/2016 - 09/2019 | Elektrisk

Bagagerumsmatta Ioniq Type 1

Anpassad Hyundai Ioniq bagagerumsmatta

Bilar som din Hyundai Ioniq har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den hjälper dig att skydda din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Hyundai Ioniq bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp hem en bagagerumsmatta för din Hyundai Ioniq nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida