Bagagerumsmatta Hyundai Tucson

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Hyundai Tucson? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi säljer bara bagagerumsmattor som har blivit perfekt skurna till storlek. Du kan vara säker på att bagagemattan du beställer passar din Hyundai Tucson. Vi håller höga kvalitetsstandarder för våra bagagerumsmattor och väljer noggrant allt gummi och tyg som vi använder. Att välja en Hyundai Tucson bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Tucson

12/2020 - 2022 | (Plug-in) Hybrid

Bagagerumsmatta Tucson Type 4

Tucson

12/2020 - 2022 | Mild hybrid (48V)

Bagagerumsmatta Tucson Type 4

Tucson

12/2018 - 12/2020

Bagagerumsmatta Tucson Type 3

Tucson

2015 - 12/2018

Bagagerumsmatta Tucson Type 2

Tucson

2004 - 2009

Bagagerumsmatta Tucson Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Hyundai Tucson bagagerumsmatta

Alla bilar från Hyundai Tucson har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Hyundai Tucson bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. För att se till att alla våra bagagerumsmattor mäts korrekt använder vi en 3D-skanning. På grund av detta kan vi garantera perfekt passform och kan erbjuda tre års garanti på våra bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Hyundai Tucson nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida