Bagagerumsmatta Hyundai Santa Fé

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Hyundai Santa Fé? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Hyundai Santa Fé perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Att välja en Hyundai Santa Fé bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Santa Fé

11/2020 - 2022 | 5-sitsig | (Plug-in) Hybrid

Bagagerumsmatta Santa Fé Type 6

Santa Fé

2018 - 11/2020 | 5-sitsig | Hybrid

Bagagerumsmatta Santa Fé Type 6

Santa Fé

11/2016 - 2019 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Santa Fé Type 5

Santa Fé

07/2012 - 11/2016 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Santa Fé Type 4

Santa Fé

01/2006 - 03/2010 | 5-sitsig

Bagagerumsmatta Santa Fé Type 2

Anpassad Hyundai Santa Fé bagagerumsmatta

Hyundai Santa Fé bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i din bil. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Hyundai Santa Fé bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Hyundai Santa Fé nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida