Bagagerumsmatta Hyundai Santa Fé

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Hyundai Santa Fé? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Hyundai Santa Fé perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Hyundai Santa Fé bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Santa Fé

2021 - 2021 | 5-sitsig | Plug-in Hybrid

Hyundai Santa Fé Type 6

Santa Fé

2019 - 2021 | 5-sitsig

Hyundai Santa Fé Type 6

Santa Fé

11/2016 - 2019 | 5-sitsig

Hyundai Santa Fé Type 5

Santa Fé

07/2012 - 11/2016 | 5-sitsig

Hyundai Santa Fé Type 4

Anpassad Hyundai Santa Fé bagagerumsmatta

Hyundai Santa Fé bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Hyundai Santa Fé bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp hem en bagagerumsmatta för din Hyundai Santa Fé nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida