Bagagerumsmatta Hyundai Kona

Hitta dina skräddarsydda Hyundai Kona bagagerumsmatta här. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Vid sidan av våra bagagerumsmattor i gummi har vi även bagagerumsmattor i tyg. Perfekt för att skydda din klädsel från fukt, smuts och slitage. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar att våra mattor passar som originalet. Våra bagagerumsmattor kommer passa din Hyundai Kona perfekt. Vi har noggrant valt ut det högkvalitativa gummi och tyg som vi använder för våra bagagerumsmattor. Att välja en Hyundai Kona bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Kona

06/2021 - 2022 | Elektrisk

Bagagerumsmatta Kona Type 2

Kona

07/2018 - 06/2021 | Elektrisk

Bagagerumsmatta Kona Type 1

Kona

02/2021 - 2022 | Hybrid

Bagagerumsmatta Kona Type 2

Kona

09/2019 - 02/2021 | Hybrid

Bagagerumsmatta Kona Type 1

Kona

02/2021 - 2022

Bagagerumsmatta Kona Type 2

Kona

2017 - 02/2021

Bagagerumsmatta Kona Type 1

626 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Hyundai Kona bagagerumsmatta

Hyundai Kona bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Att installera en bagagerumsmatta har dock flera fördelar. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet är smutsigt, ta helt enkelt ut mattan, skaka om den och, och nödvändigt, skölj av den(gummi). Våra bagagemattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Hyundai Kona bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Hyundai Kona bagagerumsmattor. Beställ en Hyundai Kona bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida