Bagagerumsmatta Hyundai Kona

Anpassade Hyundai Kona bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Hyundai Kona. Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Hyundai Kona bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Kona

07/2018 - 2020 | Elektrisk

Hyundai Kona Type 1

Kona

09/2019 - 2020 | Hybrid

Hyundai Kona Type 1

Kona

2017 - 2020

Hyundai Kona Type 1

82 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Anpassad Hyundai Kona bagagerumsmatta

Alla bilar från Hyundai Kona har inte en bagagerumsmatta vid leverans. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Detta hjälper till att skydda din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Hyundai Kona bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Beställ en Hyundai Kona bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida