Bagagerumsmatta Seat Ibiza

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Seat Ibiza? Våra bagagerumsmattor i gummi är tillverkade av starkt, flexibelt gummi och har en upphöjd kant. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Seat Ibiza perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Om du beställer en ny bagagerumsmatta till din Seat Ibiza garanteras du utmärkt skydd mot vardagens slitage. Alla våra bagagerumsmattor levereras med en halksäker beläggning.

Ibiza

06/2017 - 2022 | TGI

Bagagerumsmatta Ibiza Type 6

Ibiza

06/2017 - 2022

Bagagerumsmatta Ibiza Type 6

Ibiza

2008 - 06/2017 | Kombi

Bagagerumsmatta Ibiza Type 5

Ibiza

2008 - 06/2017 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta Ibiza Type 5

Ibiza

2002 - 2008

Bagagerumsmatta Ibiza Type 4

Anpassad Seat Ibiza bagagerumsmatta

Bilar som din Seat Ibiza har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Till exempel, ett rent, oskadat bagageutrymme gör det lättare att sälja din bil i framtiden. Om bagageutrymmet behöver rengöras, ta bara ut mattan ur bilen så att du kan ge det en snabb skakning eller sköljning(gummi). Om du väljer en matta i tyg kan du enkelt lyfta ut den från din bil med hjälp av det inbyggda handtaget.

Beställ din Seat Ibiza bagagerumsmatta

Transporterar du tunga föremål eller husdjur i bagaget? Inget problem, våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning som ger extra grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Seat Ibiza bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Seat Ibiza nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida