Bagagerumsmatta Seat Ibiza

Anpassade Seat Ibiza bagagerumsmatta. Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg är noggrant utförda med vackert trim. Dessa mattor kommer inte med en upphöjd kant, men de erbjuder fortfarande bra skydd för din bils klädsel. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Seat Ibiza. Vi garanterar 100% perfekt passform. Att välja en Seat Ibiza bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Ibiza

06/2017 - 2022 | TGI

Bagagerumsmatta Ibiza Type 6

Ibiza

06/2017 - 2022

Bagagerumsmatta Ibiza Type 6

Ibiza

2008 - 06/2017 | Kombi

Bagagerumsmatta Ibiza Type 5

Ibiza

2008 - 06/2017 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta Ibiza Type 5

Ibiza

2002 - 2008

Bagagerumsmatta Ibiza Type 4

Anpassad Seat Ibiza bagagerumsmatta

Bilar som din Seat Ibiza har vanligtvis inte en bagagerumsmatta. Men det kan ändå vara smart att sätta i en bagagerumsmatta. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. En bagagerumsmatta håller ditt bagageutrymme rent och städat. Och det kan vara användbart om du till exempel vill sälja din bil. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Seat Ibiza bagagerumsmatta

En bagagerumsmatta är en idealisk lösning om du ofta transporterar tunga föremål i ditt bagage. Har du husdjur? Bagagemattorna har ett lager halkskydd som ger ditt husdjur mer grepp. Bagagemattorna kommer passa sömlöst i ditt bagageutrymme. Vi garanterar 100% passform. Du får också tre års garanti på alla våra Seat Ibiza bagagemattor. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Seat Ibiza nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida