Bagagerumsmatta för Seat Ibiza

  • Högkvalitativ bagagematta för din Seat Ibiza
  • Skydda ditt bagageutrymmes klädsel med våra anpassade bagagemattor
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,00+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bagagerumsmatta för Ibiza

Ibiza

06/2017 - 2023 | TGI

Bagagerumsmatta för Ibiza Type 6

Ibiza

06/2017 - 2023

Bagagerumsmatta för Ibiza Type 6

Ibiza

2008 - 06/2017 | Kombi

Bagagerumsmatta för Ibiza Type 5

Ibiza

2008 - 06/2017 | 3/5 dörrar

Bagagerumsmatta för Ibiza Type 5

Ibiza

2002 - 2008

Bagagerumsmatta för Ibiza Type 4

Letar du efter en ny bagagerumsmatta för din Seat Ibiza? Våra bagagerumsmattor i gummi har en upphöjd kant och är både starka och flexibla. Mattan är lätt att passa in i din bagage och enkel att rengöra. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi har en original passformsgaranti. Våra bagagerumsmattor passar din Seat Ibiza perfekt. Gummit och tyget som används för våra bagagerumsmattor är speciellt utvalt för sin höga kvalitet. Att välja en Seat Ibiza bagagerumsmatta från Bilmattor.com innebär att du väljer utmärkt skydd mot vardagens slitage. Våra bagagerumsmattor levereras alltid med en halksäker beläggning.

Anpassad Seat Ibiza bagagerumsmatta

Seat Ibiza bilar levereras vanligtvis inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Den skyddar din bils interiör mot smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Seat Ibiza bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Våra bagagerumsmattor är professionellt utmätta till rätt storlek. Det är därför vi garanterar 100% passform och erbjuder tre års garanti. Dessutom behöver bagagemattan inte vikas för frakt. Köp en anpassad bagagerumsmatta för din Seat Ibiza nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida