Bagagerumsmatta Seat Altea

Letar du efter en passande bagagerumsmatta för din Seat Altea ? Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, lätta att sätta in och rengöra, plus att de har en upphöjd kant. Bagagemattorna i tyg har inte en upphöjd kant. Mattorna skyddar din bils klädsel mot fukt och smuts. Din bils bagageutrymme kommer se ut som nytt. Vi garanterar hög kvalitet. Våra bagagerumsmattor är noggrant skurna och skräddarsydda för att passa din Seat Altea . Vi garanterar 100% perfekt passform. Välj utmärkt skydd mot vardagens slitage, välj våra Seat Altea bagagerumsmatta. Alla våra bagagerumsmattor har en halksäker beläggning.

Altea

2009 - 2015

Bagagerumsmatta Altea  Type 3

Altea

2006 - 2015 | XL

Bagagerumsmatta Altea  Type 2

Altea

2004 - 2009

Bagagerumsmatta Altea  Type 1

982 Recensioner

"Mycket fin vara"

Anpassad Seat Altea bagagerumsmatta

Vanligtvis kommer din Seat Altea inte med en bagagerumsmatta. Vi rekommenderar dock att du installerar en bagagerumsmatta i bilen. Eftersom en bagagerumsmatta skyddar din bils interiör mot fukt, smuts och skador. Ditt bagageutrymme kommer att hållas rent, städat och oskadat. När det är dags att rengöra bagaget behöver du bara ge bagagemattan en snabb skakning eller sköljning (gummi). Våra bagagerumsmattor i tyg levereras med ett användbart handtag så att du enkelt kan lyfta ut dem ur din bil.

Beställ din Seat Altea bagagerumsmatta

Våra bagagerumsmattor är idealiska för personer som ofta transporterar tunga föremål. Lagret av halkskydd är också lämpligt för husdjur, eftersom det ger dem mer grepp. Vi använder en 3D-skanning för att mäta ut bagagemattor, vilket innebär att vi kan garantera 100% passform. Eftersom vi använder starka och hållbara material kan vi erbjuda tre års garanti på våra Seat Altea bagagerumsmattor. Beställ en Seat Altea bagagerumsmatta från Bilmattor.com nu!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida