Premium Bilmattor för BMW X1 F48

Årsmodell: 2015 - 07/2019

Färg
Personalisering

Observera att logotyperna placeras i mitten av bakmattorna.
1050,00 kr
Antal bilmattor: 4
Leveranstid 3-4 arbetsdagar
Fästningssystem inkluderat
Leveranskostnader 75 kr
Valda alternativ

Bilmattor BMW X1

Version F48
Årsmodell

Bilmatta material

Material Premium
Material Polyester med lång lugg
Tjocklek 13 mm (2800 gr/m²)
Perfekt Passform

Med 15 års erfarenhet inom bilmattor har vårt företag nu över 2,500 matmallar för olika bilmodeller. Vi besöker bilhandlare varje månad för att ta mätningar av nya modeller. Detta håller vårt sortiment uppdaterat och låter oss leverera perfekt passande bilmattor till även de allra senaste modellerna. Med våra års erfarenhet kan vi också ge 100% garanti på de bilmattor vi levererar. Perfekt passande bilmattor ser inte bara bättre ut i din bil utan, de förbättrar också säkerheten!

Fästningssystem

Bilmattor från Bilmattor.com levererar, om möjligt, med original fästningssystem. I vissa äldre bilar är bilmattorna inte fastsatta med hjälp av ett fästningssystem. I sådana fall levererar Bilmattor.com ett universellt system med din beställning. På detta sätt kan vi garantera att dessa mattor också kan monteras i din bil korrekt. Av säkerhetsskäl är alla nya bilar idag utrustade med ett fästsystem för mattor. Korrekt fastsättning hindrar mattan från att glida under fotpedalerna vid plötslig bromsning. Om du inte är säker på om ditt system är originalet är du välkommen att kontakta oss. Vi har ett original fästningssystem för nästan alla bilar. Om du får ett universellt system och tror att du borde ha fått ett originalsystem, försök först försiktigt ta bort skruvlocket på undersidan av bilen. Om fästsystemet är omöjligt att ta bort, vänligen kontakta oss så kommer vi att ge hjälp via telefon.

Lägg till i beställning nu

Bagagerumsmatta för BMW X1 2015 - 07/20192015 - 07/2019 Premium

Beställ nu - en bagagerumsmatta för din BMW X1. Skydda ditt bagageutrymme från vardagligt slitage med våra skräddarsydda bagagerumsmattor. Våra bagagerumsmattor i gummi är flexibla, enkla att installera, lätta att rengöra och har en upphöjd kant. Våra bagagerumsmattor i tyg har ett lyxigt utseende, ett vattenbeständigt lager halkskydd och kommer med ett användbart handtag som gör det enkelt att ta bort dem från ditt bagageutrymme. Genom att lägga in en matta kommer ditt bagageutrymme att förbli oskadat, rent och snyggt.

En investering i en bagagematta är en investering i din bil. Med en bagagematta kan du transportera varor eller djur utan att skada eller förorena klädseln. Detta skydd av interiören levereras inte som standard från biltillverkaren.

Bagagemattorna i plast från Bilmattor.com passar sömlöst med formen på din bagageutrymme och är mycket enkla att rengöra. Våra bagagemattor är luktfria, ser snygga ut och är tillverkade av extra tjockt material. Detta gör att mattorna blir tåliga och kan ta stryk.

De upphöjda kanterna förhindrar att vätskor eller annan smuts tränger in i klädseln. På grund av materialets solida struktur behåller kanterna sin form. Förresten, vi skickar bagagemattorna på ett professionellt sätt (utan att vika dem), så att du kan placera dem direkt i din bil.

Lätt att hålla bagaget rent och oskadat? Beställ din bagagematta nu: bekvämt och hygieniskt!

Stäng

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida