Bilmattor för Volkswagen Polo

  • Perfekt passande bilmattor för din Volkswagen Polo
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Polo

Bilmattor för

Polo AW

10/2017 - 2023

Bilmattor för Volkswagen Polo AW

Bilmattor för

Polo 6C

2014 - 10/2017

Bilmattor för Volkswagen Polo 6C

Bilmattor för

Polo 6R

2009 - 2014

Bilmattor för Volkswagen Polo 6R

Bilmattor för

Polo 9N3

2005 - 2009

Bilmattor för Volkswagen Polo 9N3

Bilmattor för

Polo 9N

2001 - 2005

Bilmattor för Volkswagen Polo 9N

Bilmattor för

Polo 6N2

1999 - 2001

Bilmattor för Volkswagen Polo 6N2

Bilmattor för

Polo 6N

1994 - 1999

Bilmattor för Volkswagen Polo 6N

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Volkswagen Polo. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar en original passform. Våra bilmattor är skräddarsydda för att passa i din Volkswagen Polo. Materialet vi använder för våra mattor är noggrant utvalt och av hög kvalitet. Om du beställer nya mattor till din Volkswagen Polo kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Volkswagen Polo bilmattor material

Du kan välja mellan flera material för dina Volkswagen Polo bilmattor. Basic bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. Bilmattor av Comfort och Luxury är våra mest populära produkter. Dessa bilmattor är för personer som letar efter mer än bara funktionalitet. Genom att producera dessa mattor med professionella metoder skapar vi en väldigt tätt vävd matta. Vi använder högkvalitativt tovad velour för dessa bilmattor, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Polo. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. För de flesta bilar kan du också välja bilmattor i gummi. De är lätta att rengöra, vilket gör dem idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer garanterar vi att våra bilmattor passar din Volkswagen Polo perfekt.

Anpassade Volkswagen Polo tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Volkswagen Polo bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja arbeta direkt så att vi kan hålla leveranstiden så låg som möjligt. Här hittar du inga universella bilmattor som inte passar din Volkswagen Polo korrekt. Köp bilmattor som är perfekt skräddarsydda för att passa din bil!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida