Bilmattor för Volkswagen Polo

  • Perfekt passande bilmattor för din Volkswagen Polo
  • Komplett uppsättning bilmattor med original fixeringssystem
  • Handgjorda i vår egen fabrik
  • Välj tålig matta eller gummi
  • 700,000+ nöjda kunder
  • Kovvar®: kvalitetsmärket bakom Bilmattor.com
Bilmattor för Polo

Bilmattor för

Polo AW

10/2017 - 2024

Bilmattor för Volkswagen Polo AW

Bilmattor för

Polo 6C

2014 - 10/2017

Bilmattor för Volkswagen Polo 6C

Bilmattor för

Polo 6R

2009 - 2014

Bilmattor för Volkswagen Polo 6R

Bilmattor för

Polo 9N3

2005 - 2009

Bilmattor för Volkswagen Polo 9N3

Bilmattor för

Polo 9N

2001 - 2005

Bilmattor för Volkswagen Polo 9N

Bilmattor för

Polo 6N2

1999 - 2001

Bilmattor för Volkswagen Polo 6N2

Bilmattor för

Polo 6N

1994 - 1999

Bilmattor för Volkswagen Polo 6N

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Volkswagen Polo. Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Volkswagen Polo. Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Om du beställer nya mattor till din Volkswagen Polo kan du vara säker på en bekväm och skräddarsydd produkt. Alla våra bilmattor levereras med halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta och lägga till en personlig touch, som en text eller logotyp, på din matta.

Volkswagen Polo bilmattor material

Du kan välja mellan olika materialtyper för dina Volkswagen Polo bilmattor. Basic bilmattor är gjorda av högkvalitativt tyg, mer prisvärda och bättre än universella bilmattor. Funktionella, men inte lämpliga för tung användning. De flesta kunder väljer våra bilmattor av Comfort eller Luxury. De passar personer som letar efter komfort. Dessa bilmattor är mycket professionellt producerade, vilket resulterar i en väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Polo. Om du är passionerad om din bil, är våra bilmattor av Premium det bästa alternativet. Dessa mattor är precisionsskurna och gjorda av mycket högkvalitativt tyg. Bara det allra bästa bilmärket använder denna exklusiva matta i sina bilar. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Volkswagen Polo.

Anpassade Volkswagen Polo tygmattor eller gummimattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Volkswagen Polo bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. Om det är problem med dina bilmattor kan du använda vår pengarna-tillbaka-garanti. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi börjar omedelbart, så du behöver inte vänta länge på din nya order. Visst kommer du inte att nöja dig med en universal bilmatta som inte passar ordentligt? Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Volkswagen Polo!

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida