Bilmattor Volkswagen Phaeton

Här hittar du de perfekta bilmattorna för din Volkswagen Phaeton . Du får en komplett uppsättning mattor och det ursprungliga fästningssystem, så att dina mattor inte glider. Vi garanterar kvalitet. Våra bilmattor är skräddarsydda med precision ner till närmaste millimeter för att se till att de passar din Volkswagen Phaeton . Och det betyder att vi kan garantera 100% perfekt passform. Genom att välja Volkswagen Phaeton bilmattor från Bilmattor.com väljer du komfort och perfektion. Våra mattor är försedda med ett halkskydd på undersidan. Du kan också välja en extra hälplatta för att skydda ytorna som slits mest. Du kan också personifiera dina bilmattor genom att lägga till en logotyp eller text.

Phaeton

2010 - 2016 | Lång hjulbas

Volkswagen Phaeton  Type 2

Phaeton

2010 - 2016 | Kort hjulbas

Volkswagen Phaeton  Type 2

Phaeton

2002 - 2010 | Lång hjulbas

Volkswagen Phaeton  Type 1

Phaeton

2002 - 2010 | Kort hjulbas

Volkswagen Phaeton  Type 1

136 Recensioner

"Perfekt orderbehandling. Mycket bra kvalitet och passar perfekt."

Volkswagen Phaeton bilmattor material

Du kan välja bland olika material för dina Volkswagen Phaeton bilmattor. Fiberbundna bilmattor är våra mest prisvärda produkter. Funktionella och bra. Lämpliga för personer som letar efter mer än en grundläggande, universell bilmatta. De mest populära mattorna är våra bilmattor av Velour och Lyx-Velour. Kvaliteten är bättre än originalet. Dessa bilmattor tillverkas professionellt, vilket resulterar i väldigt tätt vävd matta. För dessa bilmattor använder vi högkvalitativt tovad velour, vilket garanterar ett lyxigt utseende som är värdigt din Volkswagen Phaeton . Om du vill ha det allra bästa för din bil, välj våra bilmattor av Saxony. Tillverkad av mycket högkvalitativt tyg, precisionsskuren och noggrant färdigställd. En exklusiv matta som endast används av den allra bästa bilen. Slutligen kan du också välja bilmattor i gummi för de flesta modeller. Gummi är lätt att rengöra, vilket gör dessa mattor idealiska för hösten och vintern. Oavsett vilket material du väljer för dina bilmattor garanterar vi att de passar din Volkswagen Phaeton .

Anpassade Volkswagen Phaeton bilmattor

Vi har många års erfarenhet av mattor och bilmattor, det är därför vi kan garantera den allra bästa kvaliteten. Om du väljer våra Volkswagen Phaeton bilmattor får du alltid en skräddarsydd produkt. I det osannolika fallet att dina bilmattor inte passar får du alltid pengarna tillbaka. Du kan enkelt beställa dina nya bilmattor på vår hemsida. Om du behöver hjälp, vänligen kontakta vår kundtjänst. Efter du har beställt kommer vi att börja omedelbart så att vi kan leverera din beställning så fort som möjligt. Du letar efter mer än bara en enkel universell bilmatta. Köp en bilmatta som är skräddarsydd för att passa din Volkswagen Phaeton !

Behöver du hjälp?

Service & kontakt Kontakta vår kundtjänst

Har du en fråga? Hitta ditt svar snabbt och enkelt på vår hjälpcenter-sida